Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Proteinplater

Bli abonnent av Helsemagasinet og få Hormonskolen som PDF i velkomstgave!

Som abonnent får du:
Rabatterte priser på utvalgte produkter i Helsemagasinets nettbutikk
Tilgang til over 3000 artikler om helse
Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
Prøv Helsemagasinet for så lite som 10 kroner i 10 dager!


Denne oppskriften gir en optimalt sammensatt ”nødproviant” som er fin å ha med på tur eller hvis du ikke har tid til å innta et optimalt måltid. (Se også vår artikkel om pemmikan i dette nummeret, som virkelig er ”reserveproviant” for tider man ikke har tilgang på næring…!)

Tekst Anne Lene Johnsen     Oppskrift Melissa Thelwall Bjargo


Noe godt i blant?

Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til annelene@vof.no!


Bunnen:

3 store teskjeer proteinpulver (helst myse).

Annonse:
abonnement helsemagasinet

1 dl vann

3 store spiseskjeer nøttesmør (Melissa liker selv 50/50 peanøttsmør og cashewnøttsmør)

3 ss kvernede mandler

Stevia som søtningsmiddel – gjerne med smak

Sjokoladetrekk:

200 g mørk sjokolade (minst 70 % kakao)

2 ss kokosolje eller smør

Bland først proteinpulver og vann. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin. Deretter tilsetter du resten av ingrediensene. Smak til med stevia. Melissa bruker stevia med vanilje eller karamellsmak.

Trykk deigen ned i en silikonform og sett i fryseren mens du smelter sjokolade i vannbad. Ta ut formen og hell over sjokoladen. Strø gjerne med hampfrø, gojibær, nøtter og lignende. Sett tilbake i fryseren til proteinblandingen har satt seg.

Annonse:

Vipp deretter proteinblandingen ut av formen og skjær i ønskede biter. Oppbevares best i fryseren i Tupperware.


Melissa Thelwall Bjargo (f. 1980) er utdannet kostholdsveileder og driver egen helsekostforretning i Albir, Spania. Hun prøver å gjøre hverdagen med sine to små barn så lavkarbo/høyfett-tilnærmet som mulig. Melissa driver bloggen www.melissaspania.no hvor hun presenterer oppskrifter og tanker fra sin hverdag.

LES OGSÅ  Nøttekonfekt

Del gjerne med dine venner

Oppskrifter

0
    0
    Din handlekurv
      Calculate Shipping
      Apply Coupon