Skip to main content

Pukka økologisk urtemelk

[wcm_restrict]

Vil du få i deg næringsrike økologiske urter i form av en deilig, varm drikk? Et godt alternativ til kaffe eller te er Pukkas økologiske ”urtelatte” (latte, italiensk for melk). Den lages enkelt ved å blande posens innhold med din favorittmelk (eller fløte), og vipps har du en deilig, næringsrik drikk. De som ikke tåler kumelk, kan eventuelt bruke havre, mandel- eller kokosmelk.

OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.

Tekst Birthe Storaker . Foto Produsent

Pukka er mest kjent for sine mange økologiske teer emballert i vakkert dekorerte esker. Nå har de utviklet varianter som skal blandes med melk for å lage ”urtelatte”. Det nyutviklede produktet Pukka Latte kommer i tre ulike smaker sammensatt av forskjellige urter med ulik smak og innhold: Turmeric Gold, Ginger Joy og Majestic Matcha Chai. Lattene er helt uten tilsatt sukker, og inneholder isteden plantefiberet inulin som tilfører sødme til de varme drikkene.  

Turmeric Gold inneholder gurkemeie, safran og ingefær og er naturlig rik på kurkumin, et naturlig fenol som fungerer som antioksidant. Kurkumin er kjent for å ha positiv virkning på immunforsvaret og fordøyelsen. Ginger Joy inneholder ingefær, gurkemeie, muskatnøtt, nellik og kanel. Denne blandingen sies å kunne lindre kvalme og fordøyelsesbesvær og samtidig ha en positiv effekt på immunforsvaret. Matcha Majestic Chai inneholder te krydret med kanel og kardemomme og er naturlig søtet med lakris. Denne er rik på antioksidanter, som blant annet beskytter kroppen mot frie radikaler.Alle produktene er utviklet på etisk og bærekraftig vis basert på gammel ayurvedisk visdom.

LES OGSÅ  Viktige forskjeller mellom ulike dietter

Kontaktinformasjon:

Importør: www.mwillumsen.com 

www.facebook.com/mwillumsenas

www.instagram.com/mwillumsen_as

Pris kr 119 for Turmeric Gold og Ginger Joy og kr 179 for Matcha Majestic Chai. 

En pakke med 90 g gir 15 kopper. Kan kjøpes i helsekostforretninger.

/wcm_restrict]

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner