Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Puteboller (danske ”hvedeknopper”)

Bli abonnent av Helsemagasinet og få Hormonskolen som PDF i velkomstgave!

Som abonnent får du:
Rabatterte priser på utvalgte produkter i Helsemagasinets nettbutikk
Tilgang til over 3000 artikler om helse
Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
Prøv Helsemagasinet for så lite som 10 kroner i 10 dager!


Disse ”bollene”, som aldeles ikke blir seende ut som boller når jeg lager dem, men som små puter, er blitt en super erstatning for boller og ”vaffelkaker”. De smaker naturlig søtt og er supre både alene, med smør eller kokosfett på, og gjerne med en feit ost. Iblant er det vel også lov med litt rørte bær som syltetøy… Putebollene kan fryses. De kan også lett varmes i brødrister. Oppskriften fant jeg på den danske bloggen lowcarb.dk, som drives av Tatjana Albinus.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen

[gdlr_box_icon icon=”none” title=”Noe godt”]Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til birthe@vof.no![/gdlr_box_icon]

Du trenger:

8 egg

100 gram smeltet smør (jeg bruker Cocosa)

Annonse:

½  dl loppefrøfiber

1½ dl mandelmel

6 ss Sukrin® (erytritol)

1 ts kardemomme

4 ts bakepulver

Slik gjør du:

Bland de våte ingrediensene. Bland de tørre for seg og ha dem i den våte massen. La deigen hvile 10 minutter, og form den så til 12 små boller som settes helt tett på en bakeplate.

Pensle ev. med litt egg eller smør.

Stek bollene på 200 grader i ca. 15 minutter.

Annonse:
insane - annonse

Skjær gjerne bollene i to og rist i brødrister eller varm i ovn når de skal spises.

Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Kanelsnurrer

Oppskrifter

0
    0
    Din handlekurv
      Calculate Shipping
      Apply Coupon