Skip to main content

Rå kaker – og mye mer

[wcm_restrict]
Rå kaker – og mye mer / 2019 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Ønsker du å kunne lage gode kaker uten gluten, kumelk og hvitt sukker, kan denne boka gi deg inspirasjon og tips. I  denne lekre Kakeboka får vi først en neve grunnoppskrifter på hvordan vi lager egne ingredienser som vi bruker videre i hovedoppskriftene, som ulike typer nøttesmør, melk, glasurer og kremer. Deretter får vi en samling kaker – noen rå og andre som skal stekes. Noen oppskrifter er staselige festkaker, som for eksempel matcha- og avokadokremkake, mens andre ifølge forfatteren kan spises til frokost. Matcha er pulverisert, grønn te som kan kjøpes på nett eller i helsekostbutikker. Teen inneholder koffein og l-teanin, to ingredienser som bidrar til bedre fettforbrenning og holder deg våken og avslappet. 

Av selve hovedoppskriftene er riktignok bare under halvparten kakeoppskrifter. Resten er oppskrifter på godsaker og snacks, varme og kalde drikker, smudier, grøt, puddinger og is. Forfatter Tiril Refsum driver kafeen Oslo Raw og har tidligere gitt ut boka Rågodt.

Forfatter: Tiril Refsum

Tittel: Kakeboka. Enkle plantebaserte kaker for alle – frie for gluten og hvitt sukker

LES OGSÅ  Smakfulle og økonomiske retter fra sørlandskafe

Utgiver: Gyldendal forlag

Utgivelsesår: 2019

ISBN:  9788205522190

Pris: kr 349; innbundet, 237 sider (www.gyldendal.no)

/wcm_restrict]

Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner