Skip to main content

Sjokoladekjeks (nesten “Maryland Cookies”!)

Dette trenger du:

(porsjonsstørrelse 40 – 42 stykker)

  • 60 g mykt smør
  • 90 g Sukrin© eller tilsvarende
  • 2 egg
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 90 g kokosmel
  • 60 g mandelmel
  • 1 ts bakepulver
  • 50 g hakket 80-86 % mørk sjokolade
  • en håndfull hakkede mandler

Rør smør og Sukrin© hvitt, og tilsett egg. 

Bland inn det tørre, og vend til slutt inn sjokolade og nøtter.

Stekes ved 170 grader 10 – 12 minutter.

Avkjøles på brettet. Oppbevares i tett boks.


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Snaddergrøt – havregrøt med strøssel