Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2013 > Sjokoladekjeks (nesten “Maryland Cookies”!)

Sjokoladekjeks (nesten “Maryland Cookies”!)


Noe godt i blant?

Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til annelene@vof.no!

Dette trenger du:

(porsjonsstørrelse 40 - 42 stykker)

60 g mykt smør
90 g Sukrin© eller tilsvarende
2 egg
1 ts vaniljeekstrakt
90 g kokosmel
60 g mandelmel
1 ts bakepulver
50 g hakket 80-86 % mørk sjokolade
en håndfull hakkede mandler

Rør smør og Sukrin© hvitt, og tilsett egg. Bland inn det tørre, og vend til slutt inn sjokolade og nøtter. Stekes ved 170 grader 10 - 12 minutter. Avkjøles på brettet. Oppbevares i tett boks.

Annonse:

Tekst Anne Lene Johnsen     Oppskrift Tove Ersland Aae


Da Tove Ersland Aae fikk brystkreft, lærte hun om viktigheten av å begrense sukker i kostholdet. Hun har de siste årene spist lavkarbo og merker at hun nå har mye mer overskudd og energi. Hun driver nå bloggen Mat for sjelen (sjelemat.blogspot.no) og har utgitt en e-bok med 75 oppskrifter uten gluten og sukker. Denne oppskriften er hentet herfra.

You may also like
Myseprotein
Jevninger
Kumelk- og glutenfri sjokoladekake
Oppdatering om stråling fra andre land

1 kommentar

Legg igjen et svar