Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2014 > Sjokolademilkshake


Noe godt

Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til birthe@vof.no!

Vi nærmer oss sommer, så hva med å kose deg med en melke- og sukkerfri ”milkshake” i varmen? Denne er lagd på kokosmelk og passer både som drikk og dessert.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen

Du trenger følgende:

Den faste delen av en boks kokosmelk (hele, hvis du vil ha mer flytende resultat)

Annonse:

1-2 ss Sukrin® (erytritol)

1 ts økologisk vaniljepulver

1-2 ss kakao (eller etter smak)

Eventuelt et par dråper Stevia, for eksempel med sjokoladesmak

Slik gjør du:

Oppbevar kokosmelken i kjøleskap slik at den ”skiller” seg. Pisk sammen kokoskremen og Sukrin®, ha i kakaoen og pisk inn denne. Smak eventuelt til med stevia eller litt mer Sukrin.

Server i glass med sugerør eller i bolle med skje, eventuelt med krem eller friske bær til.

You may also like
Myseprotein
Bikarbonat
Jevninger
Kumelk- og glutenfri sjokoladekake

Legg igjen et svar