Skip to main content

Sjokolademilkshake

Vi nærmer oss sommer, så hva med å kose deg med en melke- og sukkerfri ”milkshake” i varmen? Denne er lagd på kokosmelk og passer både som drikk og dessert.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen

Du trenger følgende:

  • Den faste delen av en boks kokosmelk (hele, hvis du vil ha mer flytende resultat)
  • 1-2 ss Sukrin® (erytritol)
  • 1 ts økologisk vaniljepulver
  • 1-2 ss kakao (eller etter smak)
  • Eventuelt et par dråper Stevia, for eksempel med sjokoladesmak

Slik gjør du:

Oppbevar kokosmelken i kjøleskap slik at den ”skiller” seg. Pisk sammen kokoskremen og Sukrin®, ha i kakaoen og pisk inn denne. Smak eventuelt til med stevia eller litt mer Sukrin.

Server i glass med sugerør eller i bolle med skje, eventuelt med krem eller friske bær til.


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Feit hverdagsmat med lite karbohydrat nr. 3 2012