Kategorier
Steinalderku og annet snacks på Bondens marked
Bondens marked arrangeres jevnlig over hele landet og er verd et besøk for matinteresserte. På et av våre egne besøk på markedet i Trondheim falt vi for blant annet denne ”steinalderkua” fra Øvre Brattlia økologiske gård i Namdalen – en småskalaprodusent av badsturøykt kjøtt av lam, kalv og gris.
OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.

Det spesielle med ”steinalderkjøttet” er at det er badsturøykt to ganger. Produksjonen er økologisk og basert på lokale råvarer. – Hvis maten er sunn, hjelper det på den som spiser den, sier bonde Embret Østring, som serverte smaksprøver sammen med faren Lars, og også anbefalte hjemmelagd tyttebærsyltetøy fra mor Oddveig Ressem etter mormors oppskrift.
For mer informasjon se: www.brattlia.no
Her finner du Bondens marked: www.bondensmarked.no

Bli abonnent!
Mest populær

2 utgaver + 2 velkomstgaver


- Tilgang til over 3000 artikler om helse
- Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
- Abonnementsrabatt på utvalgte produkter i nettbutikken
- 7 utgaver sendt hjem i posten per år
- Velkomstgaver: Hormonskolen og Helsemagasinets oppskrifter del 1 tilsendt på e-post
Mest populær

Digital tilgang + 2 velkomstgaver


- Tilgang til over 3000 artikler om helse
- Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
- Abonnementsrabatt på utvalgte produkter i nettbutikken
- Velkomstgaver: Hormonskolen og Helsemagasinets oppskrifter del 1 tilsendt på e-post