Skip to main content

Steinalderku og annet snacks på Bondens marked

Bondens marked arrangeres jevnlig over hele landet og er verd et besøk for matinteresserte. På et av våre egne besøk på markedet i Trondheim falt vi for blant annet denne ”steinalderkua” fra Øvre Brattlia økologiske gård i Namdalen – en småskalaprodusent av badsturøykt kjøtt av lam, kalv og gris.

Det spesielle med ”steinalderkjøttet” er at det er badsturøykt to ganger. Produksjonen er økologisk og basert på lokale råvarer. – Hvis maten er sunn, hjelper det på den som spiser den, sier bonde Embret Østring, som serverte smaksprøver sammen med faren Lars, og også anbefalte hjemmelagd tyttebærsyltetøy fra mor Oddveig Ressem etter mormors oppskrift.

For mer informasjon se: www.brattlia.no

Her finner du Bondens marked: www.bondensmarked.no


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Er mat på grill i aluminiumsfolie trygt?