Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2014 > Steinalderku og annet snacks på Bondens marked

Steinalderku og annet snacks på Bondens marked

Bondens marked arrangeres jevnlig over hele landet og er verd et besøk for matinteresserte. På et av våre egne besøk på markedet i Trondheim falt vi for blant annet denne ”steinalderkua” fra Øvre Brattlia økologiske gård i Namdalen – en småskalaprodusent av badsturøykt kjøtt av lam, kalv og gris.

Det spesielle med ”steinalderkjøttet” er at det er badsturøykt to ganger. Produksjonen er økologisk og basert på lokale råvarer. – Hvis maten er sunn, hjelper det på den som spiser den, sier bonde Embret Østring, som serverte smaksprøver sammen med faren Lars, og også anbefalte hjemmelagd tyttebærsyltetøy fra mor Oddveig Ressem etter mormors oppskrift.

For mer informasjon se: www.brattlia.no

Her finner du Bondens marked: www.bondensmarked.no

Legg igjen et svar