Skip to main content

Stor tiltro til Are Thoresen

[wcm_restrict]

Da Heléne Atterday (f. 1966) merket en klump i brystet, ble hun urolig. Før hun rakk å få undersøkt hvorvidt det var en kreftsvulst eller en harmløs klump, forsvant den. Det takker hun Are Thoresen for.

Tekst Iver Mysterud    

Heléne er svensk og har bodd 25 år i Norge. Julen 2014 merket hun en markant klump i brystet like ved brystbenet. Den gjorde litt vondt, og hun ble selvsagt urolig. Heléne ringte straks til Ullevål Sykehus og Aleris Røntgen for å bli undersøkt med mammografi. Hun kunne imidlertid ikke få time før etter to måneder.

Heléne var litt etter i kontakt med en venninne, som straks sa at hun burde gå til Are Thoresen. Siden hun hadde fått hjelp av ham før, var hun ikke vond å be. To dager senere fikk hun nålebehandling i Sandefjord, og Thoresen ba henne også om drastisk å kutte ned inntaket karbohydrater. – Jeg gjorde som han sa, men må erkjenne at jeg spiste veldig lite i denne perioden. Det er jo karbohydrater i så mye, og i julen er det vanskelig å holde seg unna karbohydrater, sier Heléne. Hun ble fulgt opp to ganger til med nåler hos Thoresen før mammografitimen.

LES OGSÅ  Sannheten om kreft – del I

– Det ble ikke påvist noen klump eller antydning til uregelmessigheter, sier Heléne fornøyd. Dermed fikk hun ikke mulighet til å avklare hva slags svulst hun hadde hatt, men hun var glad til. Heléne flyttet våren 2017 tilbake til Sverige, men vet hvor hjelpen er å finne dersom hun på nytt skulle få helseproblemer. – Are Thoresen er god å ha i møte med smerter og plager, avslutter Heléne Atterday.

/wcm_restrict]

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner