Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2018 > Terapeutisk og lett gjenkjennelig om mor

Terapeutisk og lett gjenkjennelig om mor

I blant dukker det opp en bok som angivelig er skjønnlitteratur, men som enten er så godt skrevet eller har så mange lett gjenkjennelige elementer, at den treffer så godt at den nesten fungerer som en terapitime. Min ulydige mor traff disse strengene hos meg. Den godt voksne debutanten Therese Lund Stathatos har skrevet det som virker som en ganske selvbiografisk roman om å trosse livets konformiteter. Hovedpersonen er en ”ulydig mor” som er trassig, kreativ, sterk og egenrådig, og som våger å bryte ut av de vanlige, faste normene i samfunnet. Forfatteren brukte åtte år på romanen og skriver at leseren hun så for seg, er en kvinne som søker å gjøre det meste ut av det fordømt korte livet vi har. Kanskje du kjenner igjen deg selv eller din mor. Kanskje blir du inspirert til å ta noen dristigere valg i livet. Eller kanskje du rett og slett koser deg med denne historien om vidunderbarnet Helen fra Nordberg i Oslo.

Forfatter: Therese Lund Stathatos

Tittel: Min ulydige mor

Utgiver: Panta forlag

Utgivelsesår: 2018

Annonse:

ISBN:  9788279009139

Pris: kr 379; innbundet, 541 sider (www.pantaforlag.no)

Legg igjen et svar