Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2014 > Ufrivillig barnløs – soneterapi og akupunktur hjelper

Ufrivillig barnløs – soneterapi og akupunktur hjelper


Naturlig helbredelse

I denne spalta får ulike terapeuter ordet for å fortelle om resultater fra deres praksis. Denne gangen slipper vi til Anne Karin Gjørtz ved Alternativ Medisin Røa i Oslo.

Flere og flere  sliter med å få barn. Årsakene til dette er selvfølgelig mange. En viktig årsak er manglende fruktbarhet hos mannen eller kvinnen, og en rekke  klinikker er etablert for å utrede og hjelpe til med befruktningen. Behandlinga inkluderer gjerne kraftige, syntetiske hormonkurer og eventuelt innsetting av et befruktet egg.

Metodene er relativt kostbare og ikke minst meget slitsomme for den som må gjennomgå denne typen behandling. Det innebærer flere legebesøk og krevendee psykiske belastninger på grunn av hormonkurene, som mange ganger ikke fører til ønsket resultat.

Stadig flere  spør meg om soneterapi og akupunktur kan hjelpe ved uteblitt graviditet,  og her kan jeg med stor glede svare: Ja!

Heldigvis  har  også  flere leger  registrert at slike terapier  kan være virksomme , og noen kommer fra utredningsklinikkene med råd om å prøve behandling med soneterapi og akupunktur i ventetida.

Annonse:

Når de kommer til meg,   går vi gjennom alle organene/energiene ved å behandle med soneterapi. Dette forteller meg hvor vi må sette inn hovedtyngden av behandlinga.

Det ligger i kortene at jeg må jobbe mye med hormonbalansen, samt hjelpe til å få opp kvaliteten på livmor og egg. Ideelt sett  bør også mannen komme til behandling for å  bedre sædkvaliteten.

I tillegg til behandling er det viktig med en så sunn livsførsel som  mulig. Herunder tenker jeg på god og næringsrik mat og lite stress. Noen tilskudd av vitaminer og mineraler er også viktig for å hjelpe til i prosessen. For eksempel har forsøk vist at daglig inntak av 1–2 g vitamin C kan motvirke lite ”svømmedyktige” sædceller. I starten av behandlinga starter  en renseprosess  i kroppen, og jeg anbefaler at de tar det med ro seksuelt  fordi kroppen bruker så mye energi til dette  at det blir lite igjen til noen “barneproduksjon”. Men selvsagt skal en aldri si aldri. I ett tilfelle ble en kvinne gravid i løpet av de første ukene.

Progesteronkrem er gunstig å kombinere med soneterapibehandling eller eventuelt seinere i behandlingsforløpet. Min behandlingsform er helhetlig og bringer med seg mange positive sideeffekter som kommer vedkommende til gode. Klientene merker som oftest mye energi og føler seg mer opplagte og friskere enn på lenge. De vil merke at det skjer noe nedentil i form av stikninger/rivninger, mer fuktighet og utflod og jevnere blødninger.

Når graviditeten ”tar” , er  tre lykkelig personer  involvert. Gjennom årene er jeg blitt ”filletante” til veldig mange barn. Et av de beste tilfellene som jeg kan huske, var en kvinne som kom til behandling for noe som jeg i dag ikke kan huske hva var, men jeg informerte henne som alle andre at det er lett å bli gravid når en får  soneterapibehandling. Jeg fikk til svar at det var umulig fordi hun var “potte tett” og av den grunn hadde to prøverørsbarn. Jeg gjentok det jeg hadde sagt og ba henne være forsiktig. Men både hun og mannen kunne tenke seg et barn til, men hun orket ikke flere prøverørsrunder, så da fikk det være.

Etter en del behandlinger uteble menstruasjonen, og graviditetstesten viste seg å være positiv. Barn nummer tre kom som en stor, positiv overraskelse for mor og far. Gleden var stor også for meg når jeg visste at dette var ønsket.


Om forfatteren

Anne Karin Gjørtz (f. 1955) er utdannet sykepleier fra Nasjonalforeningen i Ålesund 1980, soneterapeut og akupunktør og startet klinikken Alternativ Medisin Røa i Oslo for over 20 år siden (www.amedisin.no). I dag er 15 terapeuter tilknyttet klinikken, hvor et viktig fokus er kosthold og ernæring. De siste seks årene har Gjørtz deltatt i Kostreform for bedre helse (kostreform.no) for å være med og spre budskapet om at den enkelte kan hjelpe seg selv til en bedre hverdag ved å endre kostholdet. Kontakttelefon: 22 73 27 70; e-post: anne.karin@amedisin.no.

You may also like
Myseprotein
5G: Er Ericssons redning folkehelsas dødsstøt?
Når virkeligheten overgår våre villeste fantasier
UR kraft + kolonial – Norges første ”kraftbar”

Legg igjen et svar