Skip to main content

Farmasøytisk industri sykeliggjør overgangsalder

Ukeslutt 13. mai 2022. Denne uka anbefaler vi et innlegg om hvordan farmasøytisk industri klarer å sykeliggjøre normale prosesser og overganger for så å lansere sin egen løsning på ”problemet”. Øvrige lesetips handler om ulike aspekter ved koronapandemien:

  • Forholdet mellom lege og pasient er svekket
  • Lege Peter Dvergsdal risikerer å miste lisensen
  • hemali får verken annonsere hos TV2 eller Dagsavisen
  • Dreper koronavaksinene flere mennesker enn de redder?
  • Koronatiltakene – forbrytelser mot menneskeheten?
  • Pfizer i dårlig vaksinelys
  • Bakgrunnen for nedstengningen av Italia i 2020

Tekst Iver Mysterud

Farmasøytisk industri sykeliggjør overgangsalder / Aktuelt / Helsemagasinet vitenskap og fornuft
Fagredaktør Iver Mysterud

Farmasøytisk industri skaper behov for sine produkter til kvinner i overgangsalderen

Journalist Lynne McTaggart har et fint blogginnlegg 6. mai der hun viser hvordan den farmasøytiske industrien først ”skaper et behov” for sine produkter og deretter selger dem med god fortjeneste. Dette skjer ved å framstille en normal prosess eller overgang som unormal og sykelig. Så presenteres ikke uventet deres egen løsning på ”problemet”, nemlig et farmasøytisk produkt. Eksemplene McTaggart bruker er påstått lukt fra skrittet til kvinner (løsning: intimspray), for lavt serotoninnivå i synapsene som bakgrunn for depresjon (løsning: selektive serotoninreopptakshemmere, ”lykkepiller”), høyt totalkolesterol som årsak til hjerte- og karsykdom (løsning: statiner) og problemer i kvinners overgangsalder, med risiko for krympende hjerne og kognitive problemer (løsning: hormonerstatningsterapi med kunstige hormoner).

LES OGSÅ  Akupunktur mot hetetokter i overgangsalderen

Forholdet mellom lege og pasient er svekket

”Min erfaring er at pasienter i økende grad utsettes for depersonifisering og behandles som dyr”, skriver Halvor Næss, overlege og professor ved Universitetet i Bergen, på hemali.no 10. mai Han mener at depersonifiseringen av pasienter startet for lenge siden, men har akselerert under koronapandemien.

Lege Peter Dvergsdal risikerer å miste lisensen

Dette kommer fram i en artikkel 11. mai på hemali.no Dvergsdal har behandlet cirka 4000 pasienter for covid-19 med eldre, velprøvde medikamenter. Ingen av pasientene måtte legges i respirator. Nå advarer Helsetilsynet ham.

hemali får verken annonsere hos TV2 eller Dagsavisen

Dette kommer fram i en artikkel 6. mai. hemali har laget en film der nordmenn forteller om vonde erfaringer etter koronavaksiner. For eksempel forteller to søstre om uregelmessige blødninger etter mRNA. TV2 og Dagsavisen vil ikke gi filmen annonseplass. Her kan du se filmen.

Britiske myndigheter viser at koronavaksinene dreper flere mennesker enn de redder

Dette kommer fram i en artikkel av Steve Kirsch, som er oversatt og publisert på Steigan.no 11. mai. Han skriver: ”Nye data fra britiske myndigheter lar oss analysere dataene på en måte vi ikke kunne før. Denne nye analysen viser tydelig at koronavaksinene dreper flere mennesker enn de redder for alle aldersgrupper. De burde med andre ord ikke brukes av noen. Jo yngre du er, jo mindre fornuftig gir det.”

Koronatiltakene – forbrytelser mot menneskeheten?

Dette er tittelen på en artikkel av Marie Rørvik på Steigan.no 10. mai. Den gir et tilbakeblikk på ulike tiltak helsemyndighetene over hele verden gikk imot under pandemien, men som burde vært tatt i bruk. Dette ville trolig ha forebygget en rekke sykehusinnleggelser og dødsfall.

LES OGSÅ  Kan glyfosat gi epilepsi? Glyfosat er den aktive ingrediensen i Roundup

Pfizer i dårlig vaksinelys

En oversatt artikkel av Sarah Westall på Steigan.no 9. mai kommenterer frigivelsen av 80 000 nye dokumenter fra Pfizer. Dokumentene hevdes å vise kriminelle hensikter hos medikamentgiganten i forbindelse med deres mRNA-vaksine. Det er ikke rart at Pfizer og Det amerikanske mat- og legemiddelverket (FDA) har kjempet hardt i retten for å skjule disse dokumentene.

Bakgrunnen for nedstengningen av Italia i 2020…

… som raskt spredde seg til mange vestlige land, inkludert Norge. Hva skjedde egentlig i Italia i begynnelsen av 2020? Dette tas opp i en nettartikkel av advokat Michael P. Senger 4. mai. Dette er interessant historisk informasjon. Et sentralt stikkord for Sengers artikkel er et nært samarbeid mellom Italia og Kina om katastrofer, ulykker og pandemier og kinesisk påvirkning om måten å takle smitte på.

God helg, og god lesning!


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner