Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2017 > Ung filosof med kloke påminnelser om hva som er viktig i livet

Ung filosof med kloke påminnelser om hva som er viktig i livet

 

Bare ni år gammel bestemte japanske Bao Nakashima seg for å bli forfatter.  Da skrev han boka Se, vite, tenke. I 2014 sendte han en Facebook-melding til sjefsredaktøren i Sunmark forlag. Bao utga seg for å være sin mor, men redaktøren skjønte at det var Bao selv som skrev. Redaktøren var naturlig nok skeptisk til at et barn skulle utgi bok. Likevel sa han til Bao at han skulle tenke på det og at Bao kunne sende tekster via Facebook. Bao startet med en gang, og forlaget så at dette kan bli en bok.

Boka Se, vite tenke er en samling enkle, men kloke filosofiske tanker om livet og verden. Den inneholder en rekke nydelige, små vekkere – påminnelser – om hva som er viktig i livet. Kanskje legger du merke til ting du en gang visste og tenkte selv, men ikke lenger ser, eller du hadde glemt litt?

Forfatter: Bao Nakashima

Tittel: Se, vite, tenke

Utgiver: Pantagruel Forlag A/S

Annonse:

Utgivelsesår: 2017 (norsk versjon)

ISBN: 9788279008712

Pris: kr 269; innbundet, 145 sider (www.pantagruel.no)

Legg igjen et svar