Skip to main content

Vårins sjokolademousse

Denne oppskriften på sjokolademousse har vi fått tilsendt av Vårin Høve, som jobber som kostveileder i Harstad. Moussen kan kanskje passe som dessert?

Tekst og foto Anne Lene Johnsen 

  OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.

Du trenger:

  • 2 modne avokadoer
  • Saft av ¼ sitron
  • 1–2 plater sjokolade søtet med stevia
  • Ca. 5 ss kokoskrem fra boks (bruk den tjukkeste øverst)
  • ¼  ts himalayasalt
  • Eventuelt litt stevia eller agavesirup for en søtere variant.
  • Steviadråper med sjokoladesmak passer bra.

Slik gjør du:

Smelt sjokoladen i vannbad og avkjøl den noe. Mos avokadoene med stavmikser og tilsett den smeltede sjokoladen. Rør inn resten av ingrediensene. Fyll i porsjonsglass og sett kjølig. Server gjerne desserten med ristede nøtter eller friske bær.

Tips: Denne desserten kan du variere med diverse smaker fra for eksempel appelsin, ingefær eller annet ”julekrydder” for en julevariant. Prøv også å tilsette litt myk geitost.



Bli abonnent!

Mest populær

2 utgaver + 2 velkomstgaver

Vipps
Faktura
  • Tilgang til over 3000 artikler om helse
  • Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
  • Abonnementsrabatt på utvalgte produkter i nettbutikken
  • 7 utgaver sendt hjem i posten per år
  • Velkomstgaver: Hormonskolen og Helsemagasinets oppskrifter del 1 tilsendt på e-post
Kun 98,- 
(Fornyes til 800 kr per år) Bestill nå
Mest populær

Digital tilgang + 2 velkomstgaver

Kun 30,- første måneden 
(Fornyes til 60 kr per måned)
 Bestill nå

Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…?