Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Vårins sjokolademousse

Bli abonnent av Helsemagasinet og få Hormonskolen som PDF i velkomstgave!

Som abonnent får du:
Rabatterte priser på utvalgte produkter i Helsemagasinets nettbutikk
Tilgang til over 3000 artikler om helse
Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
Prøv Helsemagasinet for så lite som 10 kroner i 10 dager!


Denne oppskriften på sjokolademousse har vi fått tilsendt av Vårin Høve, som jobber som kostveileder i Harstad. Moussen kan kanskje passe som dessert?

Tekst og foto Anne Lene Johnsen 

Du trenger:

  • 2 modne avokadoer
  • Saft av ¼ sitron
  • 1–2 plater sjokolade søtet med stevia
  • Ca. 5 ss kokoskrem fra boks (bruk den tjukkeste øverst)
  • ¼  ts himalayasalt
  • Eventuelt litt stevia eller agavesirup for en søtere variant.
  • Steviadråper med sjokoladesmak passer bra.

Slik gjør du:

Smelt sjokoladen i vannbad og avkjøl den noe. Mos avokadoene med stavmikser og tilsett den smeltede sjokoladen. Rør inn resten av ingrediensene. Fyll i porsjonsglass og sett kjølig. Server gjerne desserten med ristede nøtter eller friske bær.

Tips: Denne desserten kan du variere med diverse smaker fra for eksempel appelsin, ingefær eller annet ”julekrydder” for en julevariant. Prøv også å tilsette litt myk geitost.

Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Kanelsnurrer

noe godt, Oppskrifter

0
    0
    Din handlekurv
      Calculate Shipping
      Apply Coupon