Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2020 > Vitamin C mot covid-19

Vitamin C mot covid-19

Ifølge Helsemagasinet er det mye som tyder på at C-vitamin intravenøst kan både forebygge og kurere covid-19. Spørsmålet er hvordan man skal gå fram for å få det gjort. Kan man be legen gjøre det eller en alternativ utøver? Kan man kjøpe vitamin intravenøst og behandle seg selv? Hvor får man eventuelt kjøpt det? Thore K. Aalberg

VOF: Etter vår oppfatning er vitamin C det beste forsvaret hver enkelt av oss kan bruke for å motvirke virus og forhindre dødsfall. Det enkleste er å innta vitamin C i pulverform iblandet vann eller annen drikke, for eksempel urtete eller en sukkerfri saft. Vi har tidligere skrevet om den amerikanske legen Robert F. Cathcart (1932–2007), som utviklet en metode som gikk ut på å tilføre vitamin C inntil magetoleranse, det vil si akkurat så mye at man ikke ble for løs i magen, fordelt på 6–8 ganger om dagen eller oftere etter behov. Siden det varierer hvor mye vitamin C man kan innta uten å få diaré, må hver enkelt tilpasse inntaket til sin magetoleranse.  

Nyere forsøk har imidlertid vist at man kan innta mye mer vitamin C 

om man ikke tar store doser med jevne mellomrom, men i stedet inntar små slurker med omkring 250 mg hvert minutt. I løpet av 20 minutter kan man få i seg 5 g uten at man får løs mage, og blodkonsentrasjonen kan de første 12–15 minuttene holde seg høyere enn om man inntar vitamin C intravenøst.

Dersom man har en alvorlig virusinfeksjon, kan det være nyttig å ha liposomal vitamin C i reserve fordi det ikke gir løs mage. Dermed kan man oppnå svært høy konsentrasjon i blodet og raskere bekjempe virus, inkludert covid-19. Vi selger flere varianter av vitamin C i vår nettbutikk. DVP

Annonse:

Legg igjen et svar