Hvem er vi?

Dag Viljen Poleszynski
Siviløkonom (MSc/MBA; Madison, Wisconsin, 1971-1972), cand.scient. ernæringsfysiologi (UiO, 1987) og dr.philos. (Inst. for sosiologi, UiT 1999). Initiativtaker/medstifter av Norsk forening for helhetsmedisin (NFHM), Fritt helsevalg (FVH) og Kostreform for bedre helse.
Tildelt Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjons hedersbevisning 2004, FVHs Brobyggerpris 2011, Æresmedlem i Kostreform 2017, Ridder til helsens fremme, Naturmedisinsk fagkongress, Sundvolden 2021. Fra januar 2018 medlem av redaksjonsrådet i Orthomolecular News Service. Styreleder Stiftelsen vitenskap og fornuft.
E-post: viljen@vof.no

Iver Mysterud
Dr.philos. biologi (UiO 2005); hovedansvar for evolusjonsteori, miljømedisin, naturmedisin, forskningsnytt, leserbrev, kronikker og de faste spaltene ”Våre hjertesaker”, ”Naturlig helbredelse”, ”Matpolitikk” og ”Bloggernes hjørne”.
E-post: iver@vof.no

Kenn Hallstensen
Ingeniør i administrativ databehandling; masterstudent i ernæring ved Høgskolen i Akershus. Ansvar for hverdagsoppskrifter med høyfettkosthold, trenings-/idrettsreportasjer og annonser.
E-post: kenn@vof.no

Therese Ødegård
Utdannet i avisbransjen, jobbet med magasiner siden 2006. Ansvar for all layout i Helsemagasinet, samt mottak, produksjon og kvalitetssikring av interne og eksterne annonser og oppdatering av nettside. Ansvar for nettsiden, nettbutikken og markedsføring.
E-post: therese@vof.no

Julia Schreiner Benito
Utdannet journalist fra Oslo Met (1994-1997) og språkutdannet fra Sydney universitet (1989-90). Hun har erfaring fra NRK/Dagsrevyen og har vært frilansjournalist for KK. Julia var redaktør for nettmagasinet Caluna.no (2017-2020) og Hemali.no (2020-2024). Høsten 2020 begynte hun som journalist i Helsemagasinet. Julia har gjort seg bemerket med en rekke artikler i media og er en markant stemme i samfunnsdebatten innen helse og journalistikk.
E-post: julia@vof.no

Anita Breivold
Anita fra Lillesand (f. 1961) er utdannet lærer fra KLH, Kristiansand lærerhøyskole (1984) med årsenhet friluftsliv, grunnfag biologi, og ernæringsstudier ved Atlantis medisinske høyskole (2007). Hun har publisert to bøker: Helsevis – en bruksanvisning for bedre helse og for å beholde god helse (Anita © Anita Breivik 2017) og Helsevis oppskrifter. God helse og riktig vekt med et gunstig forhold mellom protein, fett og karbohydrater. 200 oppskrifter uten sukker, hvetemel og gluten. (© Anita Breivik 2018). Anita har ansvar for oppskrifter. Mat, natur, og friluftsliv er hovedingrediensene i hennes liv, kombinert med familielivet. Hun ser på seg selv som matglad fjellgeit og fiskemåke.
E-post: anita@vof.no