Skip to main content

Kjøp abonnement

Vårt formål er å gi deg kunnskapen til å forstå mekanismene om hva som gjør oss friske og syke – slik at du kan gjøre noe med det.

Helsemagasinet digital tilgang
Kjøp abonnement / / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Digital tilgang + 2 velkomstgaver

kr. 30,- første måneden

Få tilgang til alt innhold på nettsiden i 1 måned + Hormonskolen og Helsemagasinets oppskrifter del 1 i velkomstgave!

Helsemagasinet papirutgave og digital tilgang
Kjøp abonnement / / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

2 utgaver + digital tilgang + 2 velkomstgaver

kr. 98,-

Få 2 utgaver av Helsemagasinet og tilgang til alt innhold på nettsiden + Hormonskolen og Helsemagasinets oppskrifter del 1 i velkomstgave!

Abonnement på Helsemagasinet gir deg:

  • Du får tilsendt utgaver av Helsemagasinet (hvis du velger papirabonnement)
  • Full digital tillgang til over 3000 artikler
  • Tilgang til alle tidligere utgaver i PDF-format
  • Rabatt på utvalgte produkter i vår nettbutikk helseogkropp.no

Vi i Helsemagasinet brenner for undersøkende journalistikk og vi formidler funn og ideer fra ulike forskningsmiljøer verden rundt. I en tid hvor seneste helsetrend vår medias oppmerksomhet, er vi opptatt av å formidle kunnskap om helse basert på evolusjonær tankegang.

Helsemagasinets grunnfilosofi er lavkarbo. Et lavkarbokosthold (eller høyfettkosthold om du vil det) mener vi er det mennesker evolusjonært er tilpasset å spise. I hvert nummer har vi deilige oppskrifter på lavkarbomat, samt en rekke artikler som omhandler helse i et litt annet perspektiv enn det du finner andre plasser. Vi skriver blant annet om: periodisk faste, hvordan få et bra immunforsvar, mirakelvitaminen: vitamin c, alternativ behandling, kosttilskudd (og hvordan ulike kosttilskudd kan hjelpe ved en rekke plager), generell helse, hvordan stråling påvirker oss og miljøet, ulike kreftformer og kreftbehandling, trening og hvordan gå ned i vekt på en naturlig og sunn måte.