Skip to main content

Salgsbetingelser

Her finner du informasjon om hvilke vilkår som gjelder når du handler hos oss. Om du ikke får en automatisk bekreftelse på din bestilling via e-post, må du umiddelbart kontakte kundeservice på service@vof.no.

PARTENE

Selger:

Bedriftsnavn: Stiftelsen vitenskap og fornuft
Adresse: Bjerkelundsveien 8 b, 1358 Jar
E-post: service@vof.no

Org.nr: 895 716 472

Betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper:

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

LEVERINGSTID

Når du bestiller at abonnement hos oss, vil du umiddelbart få full digital tilgang til alle artikler og PDFer. Hvis du har bestilt et papirabonnemnet, vil ditt første blad komme i postkassen senest innen 2 måneder.

Vil du ha mer nøyaktig beskjed er det bare å sende en e-post til service@vof.no.

FRAKT OG GEBYRER

Frakt er inkludert i ditt papirabonnement. Hvis du bor utenlands, vil abonnementsprisen være høyere for å kompensere for høyere frakt. For øvrig tilkommer ingen andre gebyrer.

BETALING

Vi bruker faktura og Vipps betalingsalternativer. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til disse partene.

BETALINGSALTERNATIV

Valuta i NOK. Priser vises med MVA inkludert.

Betaling skjer på følgende måter:

  • Vipps
  • Faktura med 14 dagers betalingsfrist

Kortopplysninger lagres ikke, og all kortinformasjon blir behandlet via SSL-kryptering.

Vilkår ved fakturakjøp

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Vår PSP (payment service provider)  håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos vår PSP.

ANGRERETT

Les mer om angrerett på våre sider om Angrerett.

ABONNEMENT

Abonnementer blir fornyet og trukket automatisk med den betalingsløsningen du benyttet da du bestilte abonnementet. Ved oppsigelse må det sendes en e-post til service@vof.no senest 3 arbeidsdager før utløpsdato på ditt abonnement. Hvis vi ikke har rukket å behandle din henvendelse innen utløpsdatoen og du blir trukket fra ditt kort, vil dette tilbakebetales.

LOVER OG TVISTER

Kjøp gjennom vof.no blir i første rekke styrt av Angrerettloven og Forbrukerkjøpsloven. Mer informasjon om dine rettigheter og plikter som forbruker finner du hos Forbrukerrådet.

PERSONOPPLYSNINGER

I henhold til Personopplysningsloven må vi be deg samtykke til at vi behandler opplysninger om deg. Alle personopplysninger du gir oss eller som vi får greie på, vil bli behandlet av Helsemagasinet vitenskap og fornuft i egenskap av personopplysningsansvarlig.

Personopplysningene du gir oss kan eventuelt bli brukt for å sikre leveransene til deg, ved kredittprøving, og for å kunne gi deg tilbud og opplysninger om vårt sortiment. Opplysningene du gir oss er kun tilgjengelige for Helsemagasinet vitenskap og fornuft og våre nærstående selskap. Du har rett til å ta del av opplysningene som er registrert om deg. Du har alltid rett til å forlange at Helsemagasinet vitenskap og fornuft skal fjerne eller korrigere opplysningene som finnes om deg. Ved å godkjenne Helsemagasinet vitenskap og fornuft kjøpsvilkår, samtykker du i ovenstående.

MINDREÅRIGE

Om du er mindreårig (yngre enn 18 år), må du ha dine foresattes godkjenning for at du kan få bestille hos oss.

TRYKKFEIL

Vi reserverer oss for trykkfeil og feilprissettinger på siden og forbeholder oss retten til å avvise ordre.