Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2019 > Er du overstimulert? Lær å tenke enkelt

Er du overstimulert? Lær å tenke enkelt

I vår tid er det lett å bli overveldet av inntrykk, gjøremål, forventinger, press, stimuli, støy og alle valgene vi må ta hver dag, hele tiden. Mange er stresset, slitne, redde for å gjøre feil eller ikke å være bra nok. Hvis du vil ut av denne ”mølla” og finne tilbake til mer ro, glede og energi, kan denne boka være noe for deg. I Tenk enkelt (Cappelen Damm, 2018) utfordrer psykolog Carina Carl (tidl. Poulsen) deg til å tenke på hva som egentlig tilfører livet ditt mening, hva som er dine viktige verdier, og hvordan du gjør dine valg. Hun gir deg enkle verktøy som gjør deg bedre rustet til å organisere din mentale innboks, og gode råd for hvordan du kan forenkle din livsstil. Forenkler du den, forenkler du tankesettet, fjerner mental støy og kan fokusere bedre på det som betyr mest for deg.

Carina Carl er utdannet klinisk psykolog (cand.psychol.). Hun tilbyr individuell terapi og kurs og foredrag for privatpersoner og næringslivet. I tillegg underviser hun i kondisjonstrening, yoga og oppmerksomt nærvær (såkalt mindfulness) som en del av en helhetlig tilnærming til psykisk balanse. Carina brenner for å gjøre kunnskap om psykologi tilgjengelig for folk flest og har tidligere gitt ut boka Hverdagspsyk med Rebekka Egeland. 

Forfatter: Carina Poulsen
Tittel: Tenk enkelt.
Få mer av det som betyr mest.
Utgiver: Cappelen Damm AS
Utgivelsesår: 2018
ISBN:  9788202582449
Pris: kr 379; innbundet, 168 sider (www.cappelendamm.no)

Legg igjen et svar