Skip to main content

Paxlovid fungerer ikke mot covid-19, men for Pfizers profitt

– Paxlovid fungerer ikke for annet enn å gjøre Pfizer enda rikere, skriver gravejournalist og revmatolog Maryanne Demasi.

Bildet er tatt av Julita fra Pixabay

Paxlovid: ”Av alle antivirale legemidler mot covid-19 har Pfizers Paxlovid vært den mest suksessrike. Ikke for dets sikkerhet og effektivitet, men for dets evne til å tjene selskapet milliarder i overskudd til tross for at det stort sett er ineffektivt for folk flest.”

Slik innleder gravejournalist og revmatolog Maryanne Demasi en artikkel på Brownstone.org 13. april. Hun setter et kritisk lys på dette oppskrytte medikamentet – både forskningen og mediedekningen. Demasi avslutter artikkelen med å slå fast at kun ett forhold er sikkert:

Paxlovid nyttig for de meget få

”Paxlovid, som nå koster 1400 dollar for en 5-dagers kur, har bare vist nytte i en svært sjelden populasjon – det vil si uvaksinerte mennesker som aldri har vært borti viruset og har høy risiko for alvorlig covid-19.”

På samme nettsted 17. april har faglitterær forfatter Ian Miller et tilsvarende kritisk innlegg om Paxlovid. Her får Pfizer virkelig svar på tiltale.

LES OGSÅ  Vaksinepass var unødvendige, men ble likevel innført

Vår kommentar:

Det er tragisk at Paxlovid har fått så mye god medieomtale, mens effektive naturmidler som vitamin C og D og medikamenter som Ivermektin og hydroksyklorokin har fått negativ omtale eller er blitt sensurert i ledende medier, sosiale medier og på søkemotorer gjennom hele pandemien.

Lege Peter Dvergsdal var for øvrig allerede i 2022 sterkt kritisk til Paxlovid. IM

Aktuelt fra Helsemagasinet:

De som fikk ivermektin mot koronavirus, kom seg raskere enn andre
Utsatt for hets, men Ivermektin virker faktisk


Støtt det frie ord!

Du som støtter Helsemagasinet, støtter det frie ord. VI håper på din hjelp for å kunne sikre videre drift. Her ser du vår Spleis.

CDC innrømmer feil i koronapolitikken / 2024 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner