Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2016 > Det sjuende kortet

Har du lyst til å lære noen enkle kortkunster som du kan bruke for å underholde deg selv og dine venner? På denne siden finner du forklaringen til en kortkunst du kan prøve deg på. Lykke til!

Tekst Kurt Bai

Før du viser denne kortkunsten, tar du kortstokken med bildesida opp, teller ned seks kort og finner en sjuer som du legger med bildesida ned som nummer sju.

Slik gjør du det

Gi kortstokken til din venn og be ham dele den i to bunker. Den øverste delen legges til høyre og den underste til venstre. Be ham se på – og huske – det øverste kortet i venstre bunke, legge det på toppen av den høyre bunken og plassere den venstre bunken oppå den høyre.

Annonse:

Ta opp kortstokken og si at du skal finne kortet din venn så på.

Spre kortene ut over bordet med baksidene opp, fra venstre til høyre. Det viser seg da et det ligger en omvendt sjuer med forsida opp blant kortene. Du teller nå høyt sju kort fra det omvendte sjuerkortet fra høyre til venstre og snur rundt det sjuende kortet – det er kortet din venn så på.

Legg igjen et svar