Skip to main content

Siste nytt fra Helvete

Etterfølgende satire skal ha blitt publisert i avisen Daily Hellion og er ikke ment som et faglig innspill. Redaktør av Orthomolecular Medicine News Service tar her et oppgjør med etablerte myndigheter og farmasøytisk industri, som er mer opptatt av kontroll og profitt og skyr en åpen, uhildet debatt om hvordan vi best kan håndtere den pågående pandemien.1

Tekst Andrew W. Saul     Oversatt/tilrettelagt Dag Viljen Poleszynski

USAs 16. president Abraham Lincoln (1809–1865) hadde helt rett da han uttalte at ”du kan ikke lure alle mennesker hele tiden.” Det er heller ikke nødvendig. Vi må bare lure de fleste mesteparten av tiden og har lenge jobbet for å få ”demonen” inn i demokratiet. Dette har covid-19 gjort helt glimrende. Selv Helvetes egne tenketanker (og vi har tanker fulle av tenkere i Helvete) forventet ikke på alvor at de aller fleste av verdens befolkning skulle bruke ansiktsmasker i månedsvis. Enda mer herlig var oppdagelsen av at flertallet så villig sluttet rekkene i samme øyeblikk som politikere og ikke-valgte ”helsemyndigheter” påberopte ”nødrett”. Et slikt samarbeid ble raskt belønnet ved å låse innbyggerne inne fra livet, sin frihet og jakten på lykke.

LES OGSÅ  Dr. Hexebergs klinikk 10 år

Den virkelige kronprestasjonen var å tjene penger på massemedisinsk elendighet. Våre partnere i legemiddelindustrien tok virkelig tak i muligheten, ettersom deres meritter fra tidligere erfaringer forutså at de ville gjøre det. ”Big Pharma” har aldri vært kjent for å avslå lastebiler fulle av kontanter. Verken de eller regjeringene som presset produktene sine på dem, kan holdes juridisk ansvarlige. De raskt ”utprøvde” eksperimentelle vaksinene har drept tusenvis og skadet hundretusener, og hele kalaset ble betalt av ofrenes egne skattepenger. Mafiasjefene John Herbert Dillinger (1909–1934) og Alphonse (Al) Gabriel Capone (1889–1947) hadde aldri adgang til en slik gullgruve.

Det var fjernsynet som forseglet avtalen. Uopphørlige meldinger som ”hold deg hjemme; vær trygg” resulterte i ”vær deprimert, spis mer”. En allerede overvektig befolkning ble holdt enda mer stillesittende, fikk arbeidsledighetspenger og skremt seks ganger om dagen måned etter måned etter måned. Denne genistreken skulle gi publikum illusjonen av å bli informert og tatt vare på mens de i virkeligheten ble fullstendig feildirigert. Det allestedsnærværende tv-budskapet var ”covid vil drepe deg, og det finnes ingen forebyggende eller effektiv behandling. Hold deg i ro til vi får tak i din livreddende vaksine”.

Riktignok mistet vi nesten ballen da nyheter om at en rekke eksisterende terapier kom ut, inkludert vitamin C og D, og at disse kunne behandle covid-19 med suksess. Slike meldinger ble imidlertid raskt spylt ned under et boblebad av frykt som aldri tar slutt. Det var enkelt. Media kjenner godt og praktiserer pliktoppfyllende det gamle ordtaket: ”Hvis vi må lide, lar vi oss lede. ” I tillegg får mediene inntekter fra farmasøytisk reklame og er avhengige av regjeringen for kringkastingslisenser og tilgang til pressekonferanser, så vi visste at mediene var med fra starten. Objektiv, balansert rapportering var ikke engang mulig, enn si sannsynlig.

LES OGSÅ  Geir er uten autorisasjon: – Helsetilsynet tar leger som de mener praktiserer «alternativt»

Vi klarte virkelig å ta tak i debatten da vi overtok de sosiale mediene så fort at det ville få Nazi-Tysklands propagandaminister Joseph Goebbels (1897–1945) til å rødme. Enhver seriøs diskusjon om å bekjempe koronaviruset ved å styrke immunsystemet ble imidlertid raskt avvist av leiesoldatenes ”faktasjekk”. Å styrke kroppens motstandskraft ved hjelp av trening og kosttilskudd ble tabu. Hele Facebook-sider med hundretusenvis av følgere forsvant. Wikipedia-sider ble rensket bort og YouTube-videoer sensurert.

Vi vil fortsatt gjøre det vi kan for å formidle vår versjon: viruset er den eneste fienden. Vi mennesker sitter bare lagelig til for hogg; kun regjeringen har svarene; bare farmasikartellet har vaksinen.

Hvis bare befolkningen visste sannheten! Hvis folk satte seg inn i ernæringsforebygging og -behandling, vil de ikke lenger holde kjeft, smile og bare la seg vaksinere.

Men det kan vi ikke godta, kan vi vel?

Siste nytt fra Helvete / 2021 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Om forfatteren

Andrew W. Saul, PhD (f. 1955) har redigert Orthomolecular Medicine News Service (OMNS) i 17 år, utgitt tallrike bøker og artikler og er sjefredaktør for The orthomolecular treatment of chronic disease (Laguna Beach, CA: Basic Health Publications, Inc., 2014). Redaksjonsrådet i OMNS har 58 medlemmer fra mer enn 25 land og sender nyhetsbrevet til vel 23 000 mottakere over hele verden. Sauls forrige bidrag ble trykket i nr. 4/2023, og totalt har vi publisert over 34 av hans artikler i Helsemagasinet. Gratisabonnement på OMNS: 
www.orthomolecular.org/subscribe.html.

Kilde:

1 Saul AW. Coming straight out of perdition. Viral news from the nether regions. OMNS 19.7.2021. http://www.orthomolecular.org/resources/omns/v17n18.shtml


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner