Skip to main content

Assange er livstruet, varsleren om vaksinedødsfall risikerer syv års fengsel

Verden bevitner nå at det å være en varsler – som Julian Assange – er livsfarlig. Da den offentlig IT-ansatte Barry Young varslet om overdødelighet av koronavaksinene, ble han arrestert.

Tekst Julia Schreiner Benito Artikkelen ble først publisert på Hemali.no

Young, (bildet over), risikerer syv års fengsel i New Zealand.
– Jeg vil at folk skal analysere dette, vi trenger åpenhet og at regjeringer undersøker disse dataene. Belys det offentlig, sa Young ette å ha offentliggjort tallene.

Regjeringer lyver, dataene gjør ikke.

Han så «røde varsellamper» i dataene han hadde tilgang til. Young fant mer dødelighet etter koronavaksinering enn hva myndighetene i New Zealand publiserte.
Her kan du se videoene med relevante data og intervjuer om saken.

– Om du har tatt fire doser, viser dataen at du har syv ganger forhøyet risiko for å dø, viser Young og legger til:
– Regjeringer lyver, dataene gjør ikke.

Young delte opp tallene etter vaksinepartier. I batch én, for eksempel, var det 711 personer vaksinert og 152 av disse, eller 21 prosent, døde like etter. De fleste av vaksinepartiene var doser fra Pfizer, opplyste han.

LES OGSÅ  En ny § 100 i Grunnloven vil neppe sikre full ytringsfrihet i Norge

Han brøt også ned dataene etter de som administrerte skuddene og de som mottok dem, og tallene var igjen alarmerende:
Én har gitt 621 individer vaksinen. Av disse døde 104, eller 17 prosent, viser Young med sitt tallmateriale fra myndighetene i New Zealand.

Jeg risikerte alt for å vise disse dataene.

Først anonym

Som IT-ansvarlig i helsedepartementet hadde Young unik tilgang til offentlige data. Tallgrunnlaget ble anonymisert og statistisk presentert i et intervju med Liz Gunn.

Opprinnelig kalte han seg Winston Smith fordi han identifiserte seg med det dødsdømte offeret for Orwells 1984. Young ble i desember 2023 siktet for tilgang til et datasystem for «uærlige formål.»

Young prøvde å advare helsedepartementet i New Zealand.

– Jeg risikerte alt for å vise disse dataene, jeg har ingenting å vinne, men alt å tape. Dette er folkets data, hvordan kan våre myndigheter prøve å avkrefte dem, spør Young.

Forsøkt karakterdrept og diskreditert av media

Hovedstrømsmediene har gjort hva de kunne for å diskreditere Young, men dataene er fortsatt der. Young ble arrestert i desember 2023, bråket har nå lagt seg, men Young risikerer fortsatt syv års fengsel.

Entreprenør Steve Kirch har analysert dataene fra Young med flere, her oppsummerer han bevisene for at koronavaksinene er utrygge.
Steve Kirch på X om intervjuet fra Liz Gunn 3. desember 2023 der hun forteller at politiet har omringet huset til Barry Young.

Tidligere politibetjent Dan Picknell i video med Barry Young og Liz Gunn:
– Hvem blir skadet av hans info, hvorfor er han ikke et politivitne? Hvorfor vil ikke regjeringer analysere tallen? Det hele er snudd på hodet, Young prøver å redde liv, å hjelpe, og det har blitt til en forbrytelse.

Her ser du noe av det offentlige datamaterialet som Young lekket:

LES OGSÅ  Mot et tankeløst og konformt samfunn
Assange er livstruet, varsleren om vaksinedødsfall risikerer syv års fengsel / Aktuelt / Helsemagasinet vitenskap og fornuft
Assange er livstruet, varsleren om vaksinedødsfall risikerer syv års fengsel / Aktuelt / Helsemagasinet vitenskap og fornuft
Assange er livstruet, varsleren om vaksinedødsfall risikerer syv års fengsel / Aktuelt / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Videointervju med Young og Gunn fra januar 2024.


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner