Skip to main content

Grundig og interessant håndbok for bedre sex

[wcm_restrict]
Grundig og interessant håndbok for bedre sex / 2019 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Et godt seksualliv er kilde til god livskvalitet og en viktig ingrediens i parforhold. Men fantastisk sex kommer ikke nødvendigvis av seg selv. Hva skal til? Hva gir oss lyst på sex? Hvordan kan du øke nytelsen for din partner og deg selv og få et sexliv begge nyter og gir dere glede? 

I denne boka viser forfatterne hvordan par kan oppleve mer nytelse og beholde et godt sexliv hele livet. Boka starter med en innføring om seksualitetens fysiologi samt avliver noen myter. Vi lærer om det viktigste grunnlaget for et godt sexliv, ulike tenningsmønstre og mentale innstillinger. Forfatterne beskriver en rekke fysiske og emosjonelle teknikker og øvelser for å oppnå økt nytelse. Noen av disse har du hørt om før, men de må selvsagt være med i en bok om sex. Mange teknikker er sannsynligvis både nye og mer avanserte enn de fleste kjenner til. Forfatterne gir tips om og øvelser for å trene opp vår egen seksuelle nytelsesevne – inkludert å oppnå både flere og mer intense orgasmer. Boka har også kapitler om hvordan par kan bygge opp forholdet ved å mestre – og løse – problemer av seksuell art slik de at kan opprettholde levende og variert sex livet ut.

LES OGSÅ  Fedon Lindberg – fra fettfobi til ”smarte karbohydrater”

Forfatter Lillian Rydning er psykolog og grunnlegger av avansertseksualitet.no. Hun holder kurs og har jobbet med parterapi i mange år, mens Dag Eide er en av Rydnings tidligere kursdeltakere. 

Forfattere: Lillian Rydning og Dag Eide

Tittel: Sex gode grunner. 

En uvanlig guide til lyst og nytelse

Utgiver: Frisk forlag

Utgivelsesår: 2017

ISBN: 9788293428114

Pris: kr 399; innbundet, 197 sider (www.friskforlag.no)

/wcm_restrict]

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner