Skip to main content

Hvordan ivermektin-forsøk ble utformet for å mislykkes

Til tross for den påviste effekten av ivermektin ved behandling av covid-19, har noen studier i topptidsskrifter konkludert med noe annet.

Hvilke data skal vi stole på? Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 10. april. Blant annet har mange av studiene testet lavere doser enn de som er vist å være effektive.

Ønsket mektige krefter å ”vingeklippe” ivermektin og andre medikamenter som er effektive mot denne typen sykdommer?

Vår kommentar:

Ettersom forskning siden pandemien startet er blitt brukt for å vise at ivermektin ikke er effektiv, er det viktig å få fram svakheter og feil i disse studiene. Mange andre studier viser nemlig at dette medikamentet effektivt motvirker covid-19, og en rekke leger erfarte at det under pandemien hadde god effekt på sine pasienter.

Det har lenge vært spekulert i om mektige krefter ønsket å ”vingeklippe” ivermektin og andre medikamenter som er effektive mot denne typen sykdommer (for ikke å snakke om behandling med vitaminer, mineraler og urter).

Hadde det ”offisielt” vært godtatt at det fantes effektiv behandling, ville aldri koronavaksinene fått hastegodkjenning. IM

LES OGSÅ  Vaksinepass var unødvendige, men ble likevel innført

Aktuelt fra Helsemagasinet:

De som fikk ivermektin mot koronavirus, kom seg raskere enn andre
Utsatt for hets, men Ivermektin virker faktisk
Paxlovid fungerer ikke mot covid-19, men for Pfizers profitt


Støtt det frie ord!

Du som støtter Helsemagasinet, støtter det frie ord. VI håper på din hjelp for å kunne sikre videre drift. Alle summer mottas med stor takk!  Her ser du vår Spleis.

Ingen ende på parallelle universer i ernæring / 2024 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner