Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2017 > Kua – menneskets koseligste venn?

Kua – menneskets koseligste venn?

 

På gården hjemme hos Rosamund vandrer kuene fritt fra eng til eng og spiser så mye grønt gress de bare orker, leker og tøyser, løper rundt og studerer utsikten – og stiller opp for både kompiser og familie. Vil du ha en koselig, varm og kanskje overraskende bok til jul, er dette kanskje en du trenger.

Kuene –  fornuft og følelser på gården er full av varmhjertede historier om vennskap mellom folk og fe, kuer og kalver, griser og sauer, levende vesener og naturen. Forfatteren forteller om hverdagene sammen med dyra på gården, og vi blir invitert med inn i dette koselige fellesskapet. Boka kom ut første gang på et lite forlag i England i 2003 og fikk en renessanse for noen år siden da den ble hyllet av den kjente dramatikeren Alan Bennett. Nå kommer den ut på nytt i England, og altså også på norsk. Kos deg med de nydelige anekdotene om folk og fe (!) i forfatterens verden.

Forfatter: Rosamund Young

Tittel: Kuene. Fornuft og følelser på gården.

Utgiver: Cappelen Damm AS

Annonse:

Utgivelsesår: 2017 (norsk versjon)

ISBN: 9788202573300

Pris: kr 379; innbundet, 236 sider (www.cappelendamm.no)

Legg igjen et svar