Skip to main content

Norgesmester i skiskyting ble frisk av ME og gjenvant formen

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Naturlig helbredelse»]I denne spalta får ulike terapeuter ordet for å fortelle om resultater fra deres praksis. Denne gangen slipper vi til Thomas Aksnes ved HealthTech Sciences AS i Bergen.[/gdlr_box_icon]

OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.

Turid Salbu (f. 1994) ble juniornorgesmester i skiskyting i 2012. Kort tid etter utviklet hun ME/kronisk utmattelse og en rekke andre helseutfordringer. Da hun sa ja til å stå fram i Helsemagasinet, uttalte hun: ”Da jeg fikk diagnosen ME for tre år siden, fikk jeg beskjed av sykehuslegen at jeg aldri kunne stå på ski igjen. Men nå er jeg tilbake for fullt, takket være Health Optimizing-klinikken i Bergen!”

Moderklinikken til den internasjonale Health Optimizing klinikk-kjeden ligger i Bergen sentrum. Der har vi både lege og terapeuter med spisskompetanse i våre titalls revolusjonerende teknologier for undersøkelse og behandling. Vår kombinasjon av teknologier gir mulighet for å sjekke helsa langt grundigere enn det som vanligvis gjøres i helsevesenet og innen alternativ medisin. Vi kartlegger de underliggende og direkte årsaksfaktorene til helseproblemer og bruker de beste metodene fra hele verden for å løse hver og en av disse faktorene. I tillegg stimulerer vi pasientenes egne, selvregulerende mekanismer og gir livsstilsveiledning for å oppnå en naturlig, varig helbredelse.

LES OGSÅ  Myalgisk encefalopati: En stigmatiserende sykdom

Turid kom til oss i februar 2015. Da hadde hun forsøkt alt helsevesenet kunne tilby, og hadde også besøkt anerkjente klinikker i Oslo og USA. Hun fortalte om en rekke problemer i tillegg til en ekstrem utmattelse, inkludert kronisk halsbetennelse, hovne lymfekjertler, søvnproblemer, humørsvingninger, fordøyelsesproblemer, stiv rygg og vondt i skuldrene. Etter en grundig, teknologibasert helsesjekk lagde vi en altomfattende behandlingsprotokoll for å løse de kartlagte årsaksfaktorene, i tillegg til å stimulere de selvregulerende mekanismene så spesifikt som mulig.Lege Alexander E. Rafto (f. 1979) sto for mesteparten av de teknologibaserte undersøkelsene og behandlingene, mens de mer alternative metodene ble utført av andre terapeuter. Rafto har tilleggsutdanning i alternativ medisin og er medisinsk ansvarlig for Health Optimizing i Norge. Vi behandlet Turid med kvantemedisin for å stimulere kroppens egne mekanismer til å løse problemene vi hadde avdekket. I tillegg brukte Rafto nevralterapi i forbindelse med problemer i munnhulen, samt ortomolekylær behandling med blant annet intravenøse drypp med kofaktorer for å stimulere det oksygenkrevende stoffskiftet (Krebs-syklus). Vi fant også et konstitusjonsremedium som stabiliserte humøret og blant annet bidro til å løse søvnproblemene. I tillegg ga vi basert på undersøkelsene råd om endring av kostholdet; å kutte ut ”raske” og mellomraske karbohydrater, samt mat hun reagerte negativt på. Vi ga antroposofisk medisin for fordøyelsen og kartla funksjonene i magesekken med en digital kapsel (Heidelbergtesten1). Totalt var Turid fem ganger på klinikken, gjennomsnittlig to timer hver gang.

Allerede etter første måned kom energien tilbake i så stor grad at Turid så smått kunne begynne å jobbe og trene igjen. Bedringen fortsatte gradvis, og hun kunne friskmeldes etter tredje måned. Deretter startet arbeidet med å hjelpe henne til å trene seg opp igjen raskt og effektivt. Hun leide vår Sports Optimizing helsepakke for å optimalisere trening og ytelse. Turid bruker fortsatt dette hver dag med meget god effekt.

LES OGSÅ  Energimedisinsk bruk av elektrisitet

Jenta som var mer eller mindre sengeliggende i tre år og fikk beskjed fra sykehuset om at hun aldri kunne gå på ski igjen, lader nå opp til årets skiskyttersesong! Hun har allerede deltatt i flere renn og er nå en frisk, sprudlende ung dame med gode muligheter til å nå toppen igjen.

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Om forfatteren»]Thomas Aksnes (f. 1976) er spesialist i helseteknologier og har utviklet Health Optimizing-konseptet. Han er adm. dir. og forskningsleder i HealthTech Sciences AS og fagansvarlig for Health Optimizing internasjonalt. E-post: thomas.aksnes@gmail.com. Nett:  www.healthoptimizing.com[/gdlr_box_icon]

Kilde:

1.  http://phcapsule.com/


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner