Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2015 > Nyhet: Allergivennlig proteinpulver

Nyhet: Allergivennlig proteinpulver

Er du av dem som liker å ha et proteinpulver tilgjengelig som kosttilskudd og ønsker et alternativ uten melkeprotein, gluten og soya, er kanskje det nye pulveret Plantforce SYNERGY fra Third Wave Nutrition noe for deg. Det kommer i tre smaksvarianter: sjokolade, vanilje og naturell. Vanilje- og sjokoladevariantene er framstilt med 100 prosent naturlig smak og søtet med
naturlig stevia.

Vi testet varianten med sjokoladesmak blandet ut i vann, og det endte opp med å bli favorittblandinga her hjemme. Ved å blande inn mandelmelk fikk vi en sjokoladedrikk som ble alt for søt selv for en sjokolademons. I tillegg tilsatte vi også litt pulver i kaffen for å få en mokkasmak på den, og akkurat det kan det nok tenkes at vi gjør igjen. Pulveret kan ellers brukes i smudier, kaker og pannekaker, for å nevne noe.

Produktinformasjon

Plantforce Synergy er et allergivennlig proteinpulver uten melk, gluten, hvete og soya.

Innhold: Protein fra brun ris, erteprotein, økologisk hampprotein, økologisk fettfattig kakaopulver, fortykningsmiddel (xantangummi) E415, naturlig aroma, søtstoff (steviolglykosider) E960.

Annonse:

Tilgjengelig hos Life, Sunkost og www.arnika.no. Pris kr 269.

Les mer og finn oppskrifter på www.thirdwavenutrition.com

You may also like
Muggsoppgifter i innemiljøet
Myseprotein
Bikarbonat
Kollagen

Legg igjen et svar