Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

Print Friendly, PDF & Email
kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2015 > Prostatakreft og integrert medisinsk behandling

Prostatakreft og integrert medisinsk behandling


Naturlig helbredelse

I denne spalta får ulike terapeuter ordet for å fortelle om resultater fra deres praksis. Denne gangen slipper vi til Jan Fredrik Poleszynski som driver Klinikk for integrert medisin.

”Per” – en mann i 60-åra – kom til Klinikk for integrert medisin august 2014. Han led av angst, depresjoner, smerter og hadde nylig fått diagnosen prostatakreft. En MR viste en svulst på 10 x 10 x 10 cm (et volum på 1 liter), og biopsien bekreftet at den var ondartet. Per ble satt opp til operasjon og fjerning av prostatakjertelen, noe som ofte medfører impotens, inkontinens og vesentlig redusert livskvalitet. Han ønsket derfor et alternativ.

Vi kontaktet legen på Aker og hans fastlege med forespørsel om det var forsvarlig å forsøke integrert medisinsk behandling i tre måneder, for så å ta en ny kontroll. Svaret var ja, operasjonen ble utsatt, og Per fikk henvisning fra legen til immunstimulerende behandling ved klinikken. Tre måneder seinere viste en ny MR at svulsten var omkring 80 prosent mindre. Operasjonen ble avlyst, og klienten ble overført til en liste for regelmessig kontroll.

Per framstår i dag som et nytt menneske uten tegn til sykdom eller stress. Angstnivået er vesentlig redusert, smerter i kroppen er så og si fraværende, han er i god fysisk form og har tatt av seg 5–6 overflødige kilo og ser positivt på framtiden.

Per mottok en full funksjonell førstegangsanalyse ved klinikken. Hans elektriske felt (Bio-Well) viste høyt angstnivå/stress, lav spenning i celler/organer i halebeinet, prostata, urinveier, nyrer, lunger og generelt et ubalansert felt. Mineral-/tungmetallanalysen (Oligoscan) viste for høye verdier av tungmetaller, dårlig mineralbalanse med for mye kalsium, for lite magnesium og selen.

Annonse:

Hjerte-/nervesystemanalysen (Dantest QHRV) viste at han var i normalt god form, men med noen ekstraslag i løpet av testen. Problemer oppstår i celler og organer når den elektriske spenningen i cellemembranen synker under -70 mV. En celle med optimalt elektrisk potensial har optimal pH, god oksygentilgang, alle essensielle mineraler til stede og produserer nok av energimolekylet ATP (adenosin trifosfat).

Behandlinga inkluderte utvalgte kosttilskudd, systematisk avgifting og omlegging til høyfett-/lavkarbodiett. Hans elektriske problemer ble behandlet med pulserende magnetfeltterapi (NanoPulse direkte i prostata) og mikrostrømterapi (TimeWaver Frequency via elektroder på hender og føtter) 2–3 ganger per uke.

Klinikk for integrert medisin har spesialisert seg på elektromedisin. Vi benytter mikrostrøm- og pulserende magnetfeltterapi, som er godt dokumentert, effektivt og direkte påvirker cellenes energiproduksjon. ”Har du en ødelagt lyspære, nytter det ikke å reparere stikkontakten, men å bytte lyspære (løse det elektriske problemet)”. Kombinerer vi et slikt grunnprinsipp med optimal kost og tilskudd, kan vi løse mange helseproblemer som konvensjonell medisinsk behandling ikke har effektive midler mot.


Om forfatteren

Jan Fredrik Poleszynski (f. 1960) har interessert seg for østlig filosofi og helhetsmedisin siden tenårene og arbeidet i 20 år innen databransjen. I 2009 startet han en ny karriere som helhetsterapeut med spesialfelt elektro- og informasjonsmedisin og er i dag daglig leder, analyse- og utviklingsansvarlig av Klinikk for integrert medisin (eid av Uno Vita AS) på Grefsen i Oslo.

E-post [email protected], www.unovita.com

Print Friendly, PDF & Email
You may also like
e-Lybra® og kosthold MOT ASTMA
Menneskets fordøyelse er tilpasset lavkarbo-kosthold
Mennesket er tilpasset næringstett mat
Seier i kampen mot kreft: Karin Hvoslefs helsereise

Legg igjen et svar