Skip to main content

«Brokkolibanden» ordner opp

[wcm_restrict]

«Brokkolibanden» ordner opp / 2020 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Forfatter: Hege Enersen Bjerkelien
Illustratør: Christina Winther
Tittel: Brokkolibanden – Operasjon bærfis
Utgiver: Bjerkelien forlag
Utgivelsesår: 2020  
ISBN: 9788269177824
Pris: kr 299 innbundet og illustrert, 56 sider (www.bjerkelienforlag.no)

Barnebokforfatter Hege Enersen Bjerkelien står bak en serie actionfylte, humoristiske barnebøker om Brokkolibanden, som løser lokale verdensproblemer stelt i stand av uforstandige voksne. Den første kom i høst og heter Brokkolibanden – Operasjon bærfis

Her møter leseren verdens verste lærer, en altfor sunn stefar, en blankpolert Harley Davidson, en del småmark, noen skikkelig kule biller og veldig mye brokkoli og den grusomme frøken Kålrot, som hersker på skolekjøkkenet. Hun tvinger barna til å spise det ene ekle måltidet etter det andre. Barna orker ikke flere kvalme dager, men verken bortforklaringer, smisk eller tårevåte øyne biter på den fæle læreren. Tiden er inne for hevn, og hva kan vel funke bedre enn å gi henne smaken av egen medisin? Banden setter i gang en vanvittig plan, som jeg ikke skal røpe her.

Bøkene handler ikke om helse, bortsett fra at det er helse i en god latter. Dessuten er det både grønnsaker og bær i fleng i persongalleriet. For dem som vil gi en artig julegave til barn eller barnebarn, kan vi absolutt anbefale Brokkolibanden. Boka passer best barn mellom 8 og 13 år.

LES OGSÅ  Ernæring og det autonome nervesystemet

/wcm_restrict]


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner