Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

Print Friendly, PDF & Email
kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Aktuelt > Coronavirus og vitamin C

Coronavirus og vitamin C

I dette intervjuet forteller redaktør i Helsemagasinet, Dag Viljen Poleszynski, hvordan C-vitamin og et godt immunforsvar kan hjelpe deg dersom du blir smittet av coronaviruset. Hva er riktig dosering og er det noe man må være oppmerksom på ved inntak av høye doser C-vitamin? Hvilke andre ting styrker vårt immunforsvar?

C-vitamin og Coronavirus, ta en titt på denne!Jeg fikk en epost med spørsmål om å hjelpe med og dele viktig informasjonen til det norske folket i denne vanskelige tiden. Bli med på dugnaden og bring informasjonen videre til dine venner.Redaktør i Helsemagasinet, Dag Viljen Poleszynski forteller deg hvordan C-vitamin og et godt immunforsvar kan hjelpe deg dersom du blir smittet av coronaviruset! Hva er riktig dosering og er det noe man må være oppmerksom på ved inntak av høye doser C-vitamin? Hvilke andre ting styrker vårt immunforsvar?Poleszynski har bl.a. 5 års utdanning i ernæring, han er redaktør i Helsemagasinet – vitenskap og fornuft, og sitter i styret i Orthomolecular MedicineNews Service (http://www.orthomolecular.org/resources/omns/index.shtml) Her kan du finne mange artikler om vitaminer.Hjelp oss og spre denne informasjonen ut så alle kan få informasjonen og velge om de vil sette i gang forebyggende tiltak allerede nå. Spesielt for personer i risikogruppen kan dette være avgjørende informasjon. Det er mange som sitter og er redde for seg selv eller noen de er glad i. Hjelp oss å bringe denne informasjonen ut så alle får kunnskapen og selv kan velge hva de vil gjøre for å styrke sitt immunforsvar!Det er forventet at coronaviruset vil påvirke oss i lang tid fremover og et sterkt immunforsvar kan hjelpe godt dersom man blir smittet.Er du i tvil om C-vitamins viktige rolle i forebygging og behandling av corona etter å ha sett dette intervjuet, anbefaler jeg dette webinaret:19. mars kl 5:30PM PDT (norsk tid blir dette 20. mars kl 01.30 på natten) holder ISOM (International Society for Orthomolecular Medicine) et gratis webinar. Dette er beregnet på helsepersonell, men jeg vet mange andre som er interessert i dette også har meldt seg på. Webinaret var opprinnelig satt opp til 26. mars, men pga situasjonen i verden har det blitt fremskyndet. Vitamin C- som behandling for coronavirus er tema og dette er hva som skal gjennomgås: • Acscorbate (vitamin C) pharmacokinetics and safety in infectious disease;• A review of the scientific literature (current and past) and clinical experiences;• The role of vitamin C in the prevention and treatment of COVID-19 and other viri, and their potentially fatal sequela;• Supportive orthomolecular nutrients for synergy;• Intravenous vitamin C protocols for use by health care professionals;• Oral vitamin C dosing, pharmacokinetics in illness; guidelines for health care professionals and patients.Her er link til registreringen: https://register.gotowebinar.com/register/5686793291581704715Vi ønsker alle lykke til i kampen mot coronaviruset ❤️😷❤️😷❤️Neste uke kommer et intervju med en lege som selv har kreft med tema kreft og kosthold, så følg med.

Gepostet von Annette Hovstø am Mittwoch, 18. März 2020
Print Friendly, PDF & Email

1 kommentar

  1. Pingback : Næringsrike råvarer i kampen mot koronasmitte – Margit Vea

Legg igjen et svar