Skip to main content

Professor Gøtzsche: – Harvard fortjener ikke en professor som Kulldorff!

I mars ble Martin Kulldorff sparket fra sin stilling som professor i medisin ved Harvard universitet.

Harvard universitetet sparker medisinprofessoren etter kritikk av nedstengning. Kulldorff har selv redegjort for dette i artikkelen Harvard Tramples the Truth fra 11. mars. Kulldorff var professor i biostatistikk og infeksjonsepidemiologi. Det var hans uttalelser under koronapandemien som førte til avskjedigelsen.

Han hadde nemlig talt det medisinske Roma midt imot om nedstengninger på faglig grunnlag, og det gjør man tydeligvis ikke ustraffet i dagens USA.

Harvard fortjener ikke å ha en professor som ham blant de ansatte.

Peter Gøtzsche: – Harvard fortjener ham ikke!

Saken er omtalt av professor dr.med. Peter C. Gøtzsche og dokumentarfilmprodusent Janus Bang 27. mars. De avslutter slik:
”Harvard, en gang en anerkjent og pålitelig kilde innen vitenskap, har gått seg vill. Sparkingen av Martin for å snakke fritt under pandemien er en katastrofe for Harvards rykte. Det er en begjæring om å få Martin gjeninnsatt ved Harvard, men vi håper han ikke er interessert i å gå tilbake.

Martin skal hedres for sitt mot. Han forble lojal mot vitenskapen. Peter Gøtzsche.

Harvard fortjener ikke å ha en professor som ham blant de ansatte. Martin skal hedres for sitt mot. Han forble lojal mot vitenskapen, noe alle forskere burde gjøre, uansett konsekvensene for seg selv, i stedet for å være lojal mot en verden som gikk amok i noe som så ut som en konkurranse i dumhet. Historien vil ikke være snill mot det som skjedde.”

LES OGSÅ  Jeg, en konspirasjonsteoretiker og antivakser?

Vår kommentar:

Det er en skam at så mange dyktige fagfolk har fått problemer eller til og med har mistet jobben for å ha forholdt seg til vitenskapelig litteratur og brukt godt medisinsk skjønn under eller i etterkant av koronapandemien. Det har vist seg at fagfolk over hele verden som har utfordret helsemyndighetens ”fortelling” og virkelighetsforståelse, har fått problemer, selv om de hele tiden har hatt rett. IM

Aktuelt fra Helsemagasinet:

Pfizer utelot dødsfall i kliniske forsøk
– Ber om unnskyldning for hvordan de uvaksinerte ble behandlet
Elefanten i rommet: Sykefravær grunnet koronavaksiner
Hjertebetennelse som bivirkning av koronavaksiner
Spekulative refleksjoner om motivene bak pandemihåndteringen


Støtt det frie ord!

Du som støtter Helsemagasinet, støtter det frie ord. VI håper på din hjelp for å kunne sikre videre drift. Her ser du vår Spleis.

Fysisk aktivitet, hjertesykdom og sukker / 2024 / Helsemagasinet vitenskap og fornuft

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner