Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2020 > e-Lybra® og kosthold MOT ASTMA

e-Lybra® og kosthold MOT ASTMA

Min klient hadde astma og brukte fire forskjellige medikamenter. Den 61 år gamle mannen skalv også mye på hendene. I tillegg hørtes det ut som han hadde et helt orkester i luftveiene, der det pep og surklet ganske mye. Videre følte han seg ikke bra, og energinivået var lavt.

Jeg tilbød behandling med e-Lybra® bioresonansterapi. Dette har jeg jobbet med siden 2007 og har siden den gangen fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde klienter. Dette apparatet kan finne og korrigere ubalanser i kroppen, noe man ellers vil måtte bruke årevis på å få undersøkt og behandlet hos leger flest. I tillegg kan apparatet fange opp tegn på ubalanser i kroppen lenge før de slår ut i sykdom.

e-Lybra® er et datastyrt behandlingssystem som analyserer klientens energifelt samtidig som det produserer bioresonansmønstre som harmonerer med ubalansene som oppdages. De balanserende bioresonansmønstrene sendes til klienten via bånd som sitter rundt klientens håndledd og ankler. Ubalansene som oppdages ved skanning, inkluderer hele kroppens fysiologiske, psykologiske, emosjonelle og subtile energisystem. e-Lybra®-systemet inneholder 222 kategorier med over 300 000 bioresonansmønstre og kan gi en omfattende statusprofil av hele kroppen. Ved hjelp av statusprofilen analyseres alle ubalanser i detalj, samtidig som korrigerende mønstre sendes til klienten. Problemene som oppdages under analysen, lagres i klientens database ved hver behandlingssekvens. 

Grunnprinsippet i bioresonansterapi er at man nøytraliserer disharmoniske frekvenser ved å styrke de harmoniske frekvensene som kroppens fysiologiske og biokjemiske prosesser er avhengig av. Derved settes kropp/sinn i selvhelbredelsesmodus. Målet med bioresonansterapi er nemlig å få kroppen i fysisk og psykisk balanse, slik at den helbreder seg selv. Maskinen muliggjør en direkte kommunikasjon med klientens bevissthet. Den ”broen” som skapes, er nøkkelen til interaksjonen mellom analyse og balansering av klientens energifelt. Takket være den teknologiske utviklinga er det nå mulig å arbeide på dette bevissthetsnivået og å bidra til å skape positive forandringer.

Min klient merket stor endring etter kort tid. I tillegg til e-lybra-behandlingen fikk han kostholdsråd som han fulgte nøye. Dette innebar å eliminere gluten, kumelkprotein og hvitt sukker fra kostholdet. Han fikk også tilgang på pH-regulerende og økologiske ernæringsprodukter, da han var ”sur” i kroppen. En høyere pH betyr at kroppen tilføres elektroner, slik at den blir mer basisk. Kjennetegnet på en sunn organisme er at den har overskudd på elektroner, hvilket innebærer at den er lett basisk. Blodet har for eksempel en pH på 7,4, og man kan ikke overleve med en pH på 6-tallet, noe som kan skje om man er i diabetisk ketoacidose.

Annonse:

Etter vel to uker på et kosthold uten gluten, melk og hvitt sukker og e-lybra behandling to ganger per uke, kunne min klient slutte med astmamedikamentene. I tillegg hadde han gått ned 8 kg ved å endre kostholdet. Mannen hadde sluttet å skjelve på hendene, noe han synes var helt fantastisk! ”Orkesteret” i brystet var borte, og han opplevde å ha fått mer energi og følte seg frisk og rask.

Min klient fikk behandling én gang i uka de første tre månedene og deretter én gang per måned. Etter vel seks måneder tar han selv kontakt når han vil ha behandling. Vekten er stabil, formen er fremdeles tipp topp, han har etter to år ikke brukt medikamenter mot astmaen en eneste gang.

Tidligere i Helsemagasinet om e-Lybra bioresonansterapi

• Mysterud I. Kan kroppens energi- og informasjonsflyt måles?
   VOF 2011; 2 (2): 78–84.

• Dalen G. Manglende livslyst. VOF 2017; 8 (4): 86.

Om forfatteren

Gry Dalen (f. 1964) er utdannet biopat, kost- og nlp-veileder. Hun begynte å arbeide med e-Lybra® i 2007. 

E-post: [email protected] Nettsider: www.grydalen.no.

You may also like
Menneskets fordøyelse er tilpasset lavkarbo-kosthold
Mennesket er tilpasset næringstett mat
Seier i kampen mot kreft: Karin Hvoslefs helsereise
Luftforurensning og psykisk helse

Legg igjen et svar