Skip to main content

Gløgg til jul?

I kalde vinterkvelder kan det være godt med en varm drikk. Her er en oppskrift uten sukker med naturlige ingredienser.

Tekst Birthe Storaker

OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.


  • 1 pose tørket bringbær (60 g)
  • ½ pose tørket blåbær (30 g)
  • 12 dl vann
  • 1 dl Sukrin+ ©
  • 1 bit ingefær
  • 1 kanelstang
  • 5 nellikspiker
  • 1 ts vaniljepulver

Ha alt i en kjele og la det småkoke i 30-60 min. Smak til underveis.

Sil saften fra bærene og server varm eller oppbevar på flaske i kjøleskapet for å drikke kaldt eller varmt seinere.

Tips! Får du ikke tak i tørkede bær, kan du bruke friske eller frosne bær for eksempel i forholdet 400 g bringbær til 200 g blåbær.


   


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner