Kvalitetsvarer // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

HØSTFERIESALG! 10% på alle produkter*! 20% på alle abonnement!

Melkefri, deilig kremet kakao

Vinteren er tid for varm kakao i hytteveggen, foran peisen, i kjellerstua – eller hvor man enn måtte ønske. Denne deilige, kremete varianten fant jeg hos www.rikkeliva.com, og den ble raskt en vinner blant meg og mine sjokoladeslurpende venner. Den er rask å lage og kan serveres både varm og kald, og ikke minst: den er full av gode fettstoffer, proteiner og antioksidanter fra kakaopulveret.

Du trenger:

1-1½ ss kakaopulver 1 ss kokosolje eller smør 2 iranske, steinfrie dadler ½ ts økologisk vaniljepulver 1 rått egg Ca. 2 dl kokende vann Søt eventuelt litt ekstra med steviadråper, for eksempel med sjokolade- eller vaniljesmak

Slik gjør du:

Putt alle ingrediensene i en blender eller bruk stavmikser og miks dem sammen i cirka 20 sekunder til du får en jevn, kremaktig masse. Nyt!

Tips til variasjoner:

Annonse:

Bruk kaldt vann hvis du ønsker en kald sjokoladedrikk og flytende kaffe istedenfor eller i tillegg til vann hvis du ønsker en ”kaffe mokka”-drikk. Bland ut med mer vann om du ønsker en tynnere, mer ”kakaoliknende” drikk.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen

Del gjerne med dine venner

noe godt, Oppskrifter

0
    0
    Din handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikken