Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Melkefri, deilig kremet kakao

Bli abonnent av Helsemagasinet og få Hormonskolen som PDF i velkomstgave!

Som abonnent får du:
Rabatterte priser på utvalgte produkter i Helsemagasinets nettbutikk
Tilgang til over 3000 artikler om helse
Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
Prøv Helsemagasinet for så lite som 10 kroner i 10 dager!


Vinteren er tid for varm kakao i hytteveggen, foran peisen, i kjellerstua – eller hvor man enn måtte ønske. Denne deilige, kremete varianten fant jeg hos www.rikkeliva.com, og den ble raskt en vinner blant meg og mine sjokoladeslurpende venner. Den er rask å lage og kan serveres både varm og kald, og ikke minst: den er full av gode fettstoffer, proteiner og antioksidanter fra kakaopulveret.

Du trenger:

1-1½ ss kakaopulver 1 ss kokosolje eller smør 2 iranske, steinfrie dadler ½ ts økologisk vaniljepulver 1 rått egg Ca. 2 dl kokende vann Søt eventuelt litt ekstra med steviadråper, for eksempel med sjokolade- eller vaniljesmak

Slik gjør du:

Putt alle ingrediensene i en blender eller bruk stavmikser og miks dem sammen i cirka 20 sekunder til du får en jevn, kremaktig masse. Nyt!

Tips til variasjoner:

Annonse:

Bruk kaldt vann hvis du ønsker en kald sjokoladedrikk og flytende kaffe istedenfor eller i tillegg til vann hvis du ønsker en ”kaffe mokka”-drikk. Bland ut med mer vann om du ønsker en tynnere, mer ”kakaoliknende” drikk.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen

Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Fløtefri ”fløte” til kaffen

noe godt, Oppskrifter

0
    0
    Din handlekurv
      Calculate Shipping
      Apply Coupon