Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2015 > Peanøttsmørpai

Hvis du liker peanøttsmør, er kanskje denne ”konfektpaien” fra flere amerikanske fitness-blogger noe for deg.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen


Noe godt

Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til birthe@vof.no!

Prøv deg eventuelt fram med andre nøttesmør, for eksempel av hasselnøtt.

Du trenger

Annonse:

Til bunnlaget:
60 gram nøttesmør
1/2 dl kakaopulver
2 små spiseskjeer smeltet kokosfett
1/2-1 ts vaniljeekstrakt (se oppskrift på dette i Helsemagasinet nr. 6/2015)
8 dråper stevia

Slik gjør du

Alt blandes. Fordel røra i muffins former av papir, gjerne plassert i en muffinspanne. Sett formene i fryseren i cirka 20 minutter.

Til topplaget:
60 gram nøttesmør
2 små spiseskjeer kokosfett
1/2 ts vaniljeekstrakt

Slik gjør du

Alt blandes. Ta ut de nå stivnede sjokoladebunnene fra fryseren, og fordel nøtteblandingen i formene. Strø gjerne med kokos eller hakkede nøtter. Frys videre i minst 20 minutter. De ferdige paiene oppbevares i fryseren.

You may also like
Myseprotein
Feit hverdagsmat med lite karbohydrat. Nr. 3/2018
UR kraft + kolonial – Norges første ”kraftbar”
Alene i kampen mot kreft

Legg igjen et svar