Kategorier
Sjokolademilkshake
Vi nærmer oss sommer, så hva med å kose deg med en melke- og sukkerfri ”milkshake” i varmen? Denne er lagd på kokosmelk og passer både som drikk og dessert.
Tekst og foto Anne Lene Johnsen
OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.
Du trenger følgende:
- Den faste delen av en boks kokosmelk (hele, hvis du vil ha mer flytende resultat)
- 1-2 ss Sukrin® (erytritol)
- 1 ts økologisk vaniljepulver
- 1-2 ss kakao (eller etter smak)
- Eventuelt et par dråper Stevia, for eksempel med sjokoladesmak
Slik gjør du:
Oppbevar kokosmelken i kjøleskap slik at den ”skiller” seg. Pisk sammen kokoskremen og Sukrin®, ha i kakaoen og pisk inn denne. Smak eventuelt til med stevia eller litt mer Sukrin.
Server i glass med sugerør eller i bolle med skje, eventuelt med krem eller friske bær til.