Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Sjokolademilkshake

Bli abonnent av Helsemagasinet og få Hormonskolen som PDF i velkomstgave!

Som abonnent får du:
Rabatterte priser på utvalgte produkter i Helsemagasinets nettbutikk
Tilgang til over 3000 artikler om helse
Tilgang til alle tidligere utgitte magasiner i PDF
Prøv Helsemagasinet for så lite som 10 kroner i 10 dager!


Vi nærmer oss sommer, så hva med å kose deg med en melke- og sukkerfri ”milkshake” i varmen? Denne er lagd på kokosmelk og passer både som drikk og dessert.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen

Du trenger følgende:

  • Den faste delen av en boks kokosmelk (hele, hvis du vil ha mer flytende resultat)
  • 1-2 ss Sukrin® (erytritol)
  • 1 ts økologisk vaniljepulver
  • 1-2 ss kakao (eller etter smak)
  • Eventuelt et par dråper Stevia, for eksempel med sjokoladesmak

Slik gjør du:

Oppbevar kokosmelken i kjøleskap slik at den ”skiller” seg. Pisk sammen kokoskremen og Sukrin®, ha i kakaoen og pisk inn denne. Smak eventuelt til med stevia eller litt mer Sukrin.

Server i glass med sugerør eller i bolle med skje, eventuelt med krem eller friske bær til.

Del gjerne med dine venner
LES OGSÅ  Lapper

noe godt, Oppskrifter

0
    0
    Din handlekurv
      Calculate Shipping
      Apply Coupon