Skip to main content

Sjokolademilkshake

Vi nærmer oss sommer, så hva med å kose deg med en melke- og sukkerfri ”milkshake” i varmen? Denne er lagd på kokosmelk og passer både som drikk og dessert.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen

  OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.

Du trenger følgende:


  • Den faste delen av en boks kokosmelk (hele, hvis du vil ha mer flytende resultat)
  • 1-2 ss Sukrin® (erytritol)
  • 1 ts økologisk vaniljepulver
  • 1-2 ss kakao (eller etter smak)
  • Eventuelt et par dråper Stevia, for eksempel med sjokoladesmak

Slik gjør du:

Oppbevar kokosmelken i kjøleskap slik at den ”skiller” seg. Pisk sammen kokoskremen og Sukrin®, ha i kakaoen og pisk inn denne. Smak eventuelt til med stevia eller litt mer Sukrin.


Server i glass med sugerør eller i bolle med skje, eventuelt med krem eller friske bær til.


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…?