Skip to main content

Supert redskap!

Anne Karin Gjørtz (56) på klinikken Alternativ Medisin Røa i Oslo har gode resultater med NES.

Tekst og foto Iver Mysterud

Sammen med en kollega integrerte hun NES i sin alternativmedisinske praksis i mars 2008, de første i Norge. – Dette er et helt supert redskap, og jeg har forbløffende gode resultater med denne teknologien. Etter å ha jobbet som soneterapeut og akupunktør i over 20 år kan jeg vha. NES behandle dypere i kroppen, sier Gjørtz.

OBS: Denne artikkelen er eldre enn 2 år. Informasjon kan være utdatert.

Forsøkt mye

– De som søker hjelp med NES, er ofte mennesker som er plagd og som har forsøkt mye for å bedre helsa si. Samtlige får en mye bedre hverdag i etterkant, forteller Gjørtz. Hun sier at NES-behandlingen gir en bedre forståelse av seg selv, og klientene blir styrket i sine energier på flere plan, både fysisk og psykisk. – En dyktig og erfaren terapeut som selv har vært i behandling med NES, uttalte at dette verktøyet er det mest fantastiske og dypeste behandlingsopplegget vedkommende noensinne hadde vært i befatning med. Det forteller mye om potensialet til NES, mener Gjørtz.

LES OGSÅ  Ondamed

– Med NES kan vi komme så dypt og grunnleggende som klienten vil slippe oss inn i seg selv. Det hele er et samarbeid mellom klienten, terapeuten og NES, og vi leser skjermene sammen og ”finner” klienten i det som kommer fram på skanningen. Også tankene og deres energier kommer fram og hjelper oss til å finne hvor klienten trenger førstehjelpen, sier hun. Gjørtz påpeker at det ikke holder med bare én skanning. – Jeg sier til alle at de må regne med 5-6 skanninger, dvs. 5-6 måneder med behandling, for så lang tid trenger vi for å komme ned til de dype lagene.


Hjelp ved migrene

– Som eksempel på et godt behandlingsresultat kan jeg nevne en delvis ufør person med migrene, som jeg i mange år har hjulpet med soneterapi, forteller Gjørtz. – Damen har kommet til meg når hun har vært på bunnen, og jeg har fått henne opp igjen. Da jeg begynte med NES, hadde jeg et brennende ønske om å forsøke det på henne. Det viste seg å fungere meget godt. Kvinnen har med to unntak ikke hatt noen anfall siden april 2008, sier terapeuten. 

Det ene anfallet skjedde i jula 2008. – Jul er en stor belastning for henne, og da kom et anfall. I tillegg var kvinnen til stede sammen med en journalist da jeg skulle demonstrere NES-behandling. Denne situasjonen viste seg imidlertid også å bli for mye for henne. Men bortsett fra dette representerer dette eksemplet på NES-behandling en skikkelig opptur og solskinnshistorie, stråler hun. – Vedkommende er fremdeles klient og er etter disse årene i mye bedre form. Vi har jobbet videre på dypere plan etter at migrenen ble borte, og hun kjenner stadig bedring, sier Gjørtz.

LES OGSÅ  Nytt liv med rosenmetoden

Utbrenthet

Terapeuten forteller at hun også har god erfaring i å bruke NES-behandling ved ulike former for utbrenthet, inkludert ME. Faktisk hadde de to personene som står bak NES-teknologien begge slitt med ME (kronisk utmattelsessyndrom) i årevis inntil de fikk hjelp med forløperen til det som er dagens NES (se ramme i hovedartikkelen).


Ingen begrensninger

 – Egentlig er det ingen begrensninger i hvem denne teknologien kan hjelpe, sier Gjørtz. – Faktisk har samtlige pasienter jeg har forsøkt den på, reagert positivt. De har meddelt at det har skjedd noe i kroppen etterpå, fortsetter hun og legger til at det er mange energimedisinske veier til Roma. Selv om hennes valg falt på NES, er det mange andre former for terapi, som vanlig kvantemedisin og bioresonansterapi, som kan hjelpe mennesker.

NES vs. energimedisin

– I utgangspunktet satte jeg meg inn i en rekke former for energi- og informasjonsmedisinske behandlingsapparater, men valgte NES framfor tradisjonelle kvantemedisinske apparater fordi NES er mye lettere å lære og bruke og fordi de har et fantastisk apparat (mennesker) som står bak systemet, forteller Gjørtz. – Det settes hele tiden av midler til videreutvikling av systemet, og dette høster vi alle av. I tillegg er dette systemet greit å forklare for pasientene, sier hun. Selv om systemet er lett å bruke, forteller hun at slik informasjonsmedisinsk behandling krever mye kunnskaper og erfaring hos terapeuten for å kunne rettlede pasientene skikkelig. – Det krever mye menneskekunnskap og teknikker for å finne fram til essensen i ”forstyrrelsen” hos den enkelte, sier Gjørtz.

[gdlr_box_icon icon=»none» title=»Anne Karin Gjørtz«]Soneterapeut, akupunktør, sykepleier og NES-terapeut
Alternativ Medisin Røa, Vækerøveien 205A, 0751 Oslo
Tlf. 22 73 27 70/ 952 28 925
E-post anne.karin@amedisin.no
Nettside: amedisin.no[/gdlr_box_icon]

En aktiv og engasjert terapeut

LES OGSÅ  Tommelen opp for kraniosakralterapi?

Gjørtz har bakgrunn som sykepleier, men har i over 20 år jobbet som fotsoneterapeut og akupunktør på heltid. Hun bruker i dag mest disse behandlingsformene, blant annet fordi NES-terapien er lite kjent blant klientene. – Jeg rekker rundt 6-8 skanninger per uke, men resten av tida vil jeg drive med soneterapi og akupunktur, avslutter den engasjerte terapeuten, som også er meget interessert i kosthold og har vært medlem av styret i pasientforeningen KOS (Foreningen kostreform ved overvekt og sukkersykdommer) siden opprettelsen i 2007. Ingen pasienter går ut av hennes behandlerkontor uten en prat om helsegevinsten med et lavkarbokosthold.

Les også:

Bedre helse med informasjonsmedisinsk behandling: Dette er NES


Denne artikkelen handler om…



Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner