Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2015 > Blåbærmuffins

Det deles mange deilige oppskrifter på ulike blogger og internettsider. Disse muffinsene fant jeg på en Facebook-gruppe. De ble lagt ut av danske Pernille Bang Termansen, som skriver at oppskriftene er inspirert av flere. (Ca. 14 stk.)

Tekst og foto Anne Lene Johnsen


Noe godt

Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til birthe@vof.no!

Du trenger:

3 egg
2 modne bananer
Ca 250 g mandel- eller annet nøttesmør (helsekost, eller lag det selv).
½ ts salt (hvis usaltet mandelsmør)
1 ts bikarbonat (kan utelates)
1 ts kanel
1 ts vaniljeekstrakt
8 dadler uten steiner

Annonse:

Slik gjør du:

Det hele blandes sammen. Ha i bær, mørke sjokoladebiter eller nøtter etter smak. Hell i muffinsformer. Steik i 15 minutter på 180 grader (ikke varmluft).


Fruktenes karbohydratinnhold

Bananene: cirka 50 gram (for bananer som veier cirka 125 gram)
Dadlene: cirka 50 gram (for cirka 70 gram dadler)
Totalt i deigen: cirka 95-100 gram, gir 6-7 gram karbohydrat per muffins (når du lager 14 stk.).

You may also like
Myseprotein
Jevninger
Kumelk- og glutenfri sjokoladekake
Feit hverdagsmat med lite karbohydrat. Nr. 3/2018

Legg igjen et svar