Skip to main content

Vaksinepass var unødvendige, men ble likevel innført

Det medga den finske forskeren Hanna Nohynek i en rettssak i Finland. Hun representerer Verdens helseorganisasjon. Les også om koblinger mellom mRNA og kreft.

Nohynek hadde sommeren 2021 informert den finske regjeringen om at vaksinepass var unødvendig, men hun ble ignorert. Det til tross for at hun forklarte at koronavaksinene ikke stoppet virusoverføring og at passene ga en falsk følelse av sikkerhet.

Avsløringene kom fram i en rettssal i Helsinki der statsborgeren Mika Vauhkala saksøkte staten etter at han i desember 2021 ble nektet adgang til en kafé for ikke å ha vaksinepass. Dette kommer fram i en artikkel av gravereporteren Paul Thacker på Brownstone.org 22. april.

Vår kommentar:

Vaksinepass ble heldigvis ikke innført i Norge. Mange advarte mot dem både på medisinsk og juridisk grunnlag. Dessverre ble dette innført i land som Finland uten at det var medisinsk grunnlag for det. Man kan spekulere over hvorfor den finske regjeringen og en rekke andre land gjorde dette. IM

Aktuelt fra Helsemagasinet:

Konspirasjonstanker om myndighetenes covid-19-politikk
Vaksinepass – et middel til dominans?
Vaksinepass – på vei mot et kontrollsamfunn?


mRNA – et kreftfremkallende stoff i klasse 1

Den 17. april erklærte den australske legen Ian Brighthope på vegne av venner og medisinske kolleger, at mRNA-vaksinene er ”sikkert kreftframkallende” (klasse 1).

mRNA er også et mutagent molekyl og bør ifølge Brighthope forbys internasjonalt. Dette kommer fram av en artikkel på hans Substack-konto 17. april. Professor Ian Brighthope er en pensjonert lege med over 40 års erfaring.

LES OGSÅ  Paxlovid fungerer ikke mot covid-19, men for Pfizers profitt

Vår kommentar:

Budskapet vil selvsagt være kontroversielt i mange fagfolks øyne og i hvert fall hos helsemyndighetene over hele verden og som har nedlagt mye prestisje i massevaksineringen med mRNA-vaksiner under koronapandemien.

Kanskje nettopp derfor er det viktig med kritisk fokus på dette temaet. Særlig fordi det ser ut til at kreftforekomsten har økt i kjølvannet på massevaksineringen, for eksempel av hurtigvoksende kreftformer. IM

Aktuelt fra Helsemagasinet:

Mann fikk 217 koronavaksiner
mRNA fra koronavaksine kan spres til morkaken og fosteret
Elefanten i rommet: Sykefravær grunnet koronavaksiner

 


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner