Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2020 > Bli litt lykkeligere? Her er hvordan.

Bli litt lykkeligere? Her er hvordan.

Hvor lett er det å være lykkelig i dagens samfunn? Dette filosoferer Sara Lossius over i sin bok Litt lykkeligere. Lossius driver Ingefær, Norges største helse- og livsstil-podcast. Her intervjuer hun ulike fagfolk om spennende og varierte temaer. Tilsammen gir mange av disse intervjuene et helhetlig bilde av hva som skal til for oss mennesker for å ha det best mulig. 

I boka deler Lossius både egne erfaringer og beskriver et utvalg av den nyeste forskningen på alt som påvirker hvordan du har det. Boka setter fokus på helhetlig helse og gir konkrete verktøy til hvordan du kan påvirke din egen fysikk og psyke ved å endre vaner knyttet til søvn, mobilbruk, trening, middager, naturopplevelser og fellesskap. Hvordan samfunnet er, kan vi gjøre lite med, men heldigvis kan vi selv ta enkle grep for å få bedre vaner som gir mer overskudd i hverdagen og et lykkeligere liv. Fin venninnegave?

Forfatter: Sara Lossius

Tittel: Litt lykkeligere. Gode vaner – bedre helse – mer overskudd.

Utgiver: Cappelen Damm AS

Annonse:

Utgivelsesår: 2020

ISBN: 9788205656300

Pris: kr 349 innbundet, 152 sider (www. cappelendamm.no)

Legg igjen et svar