Støtt Helsemagasinet med en donasjon

Helsemagasinet utgis av Stiftelsen vitenskap og fornuft. Du kan bidra til at flere får tilgang til faglig baserte kunnskaper om hvordan du kan bedre din egen helse og folkehelsa generelt, og samfunnet bedre kan ivareta enkeltindividers behov for velferd, frihet, sikkerhet og identitet.
Stiftelsen trenger økonomisk støtte for på en best mulig måte kunne utføre slike oppgaver. Vi er takknemlige for ethvert bidrag eller donasjon uansett størrelse.

Stiftelsen vitenskap og fornuft
Bjerkelundsveien 8 B
1358 Jar

kr.
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.

Totalt bidrag: kr. 20 One Time

Forside > Arkiv > 2018 > Hypotyreose type 2

Hypotyreose type 2

Er L-tyrosin og 5-HTP noe som kan hjelpe meg når det gjelder hypotyreose type 2? Jeg har lite energi, vektøkning og klassiske symptomer på lavt stoffskifte. Levaxin har ingen virkning og lite utslag på blodprøver.

Lene

VOF: Hvis du har hypotyreose type 2, bør du lese Helsemagasinet 8/2012, der vi omtaler boka til lege Mark Starr: Hypothyroidism type 2 (2007). Du finner ham også på nett om du søker. Den viktigste indikatoren på hypotyreose er lav morgentemperatur, noe dr.med. Broda Barnes var den første til å ta i bruk som indikator, jf. Solved: the riddle of hearth attacks (medforfatter Charlotte W. Barnes; USA 1976).

Tyrosin er råmateriale for produksjon av tyroksin, som også krever kofaktorer som vitamin A, selen og jod. Store doser jod (se vår nettbutikk) er trygge å ta, det er ikke farlig selv om man inntar mange hundre ganger mer enn anbefalt av norske myndigheter. Tryptofan er ikke nødvendig for å danne tyroksin. DVP

Legg igjen et svar