Skip to main content

Patolog: – Økning av aggressive kreftformer etter mRNA

Pasientene er yngre, kreftsvulstene er større og flere, og det er økning i tilbakefall av kreft.

Tekst Julia Schreiner Benito

Denne artikkelen er et utdrag av videoen du kan se nedenfor, publisert 4. juli 2022. Intervjuet er gjort av dr. med.Torkel Snellingen. Teksten er oversatt av Hemali

Dr. Ute Krüger er forsker og overlege ved Lunds universitet i Sverige. Hun er sjef for patologi, og har 25 års erfaring innen feltet. Krügers spesialitet er brystkreftdiagnose, hun har studert tusenvis av obduksjoner og brystkreftprøver. Her er noen viktige erfaringer Krüger har gjort seg som avviker fra normalen:

  • Gjennomsnittsalderen på prøvene hun mottok sank, økning i antall prøver fra personer i 30-50-årene.
  • Svulster på tre cm var uvanlig, nå ser hun jevnlig svulster på fire, åtte og 10 cm. Nylig fant hun en svulst på 16 cm svulst i bryst.
  • Tilfeller av flere svulster som vokser hos samme pasient, svulster som vokser i flere organer.
  • Økning av tilbakefall hos pasienter som har vært kreftfri i mange år.
LES OGSÅ  Brystkreft og mangel på vitamin D

Vanlige forklaringer på den økte forekomsten av sykdom og død er “etterslep” grunnet nedstenging. Imidlertid påpeker Dr. Krüger at perioden for utsatte legeavtaler og avlyste operasjoner for lengst er over. Da Krüger rapporterte noen av de uvanlige tilfellene av kreft til FDA, (US Food and Drug Administration), ble det avtalt et møte. Det ble avlyst av FDA uten uten forklaring, sier Krüger i videointervjuet.

Lammelser

I obduksjoner oppdager Krüger mange anormale sykdomsbilder etter mRNA-vaksinering. En 60-åring hadde flere ondartede kreftformer. Han fikk to Covid-vaksiner i perioden da han fikk cellegift. Han fikk Guillain Barre-syndrom med betennelse i ryggmargen, hjernen og blodårene.En 80 år gammel kvinne ble lam én måned etter vaksinasjon. Dr. Krüger fant en blødning i ryggmargen nær halsen, noe hun aldri hadde sett før. Hun så betennelser flere andre steder i et avvikende bilde. Samt myokarditt, betennelse i hjertemuskulaturen.

Krüger var delaktig i en konflikt mellom en avdøds familie og patologene som hadde utført obduksjonen. Familien og legen deres mente at dødsfallet skyldtes mRNA-vaksinen, men patologene bak obduksjonen presenterte ikke funn som støttet det. Da Krüger utførte en egen obduksjon, bekreftet den myokarditt og vaskulitt – betennelse i blodårer. Den første obduksjonen hadde ikke vist slike funn.

Kruger kritiserer praksisen for obduksjon

  • Informasjonen til pasientene er slurvete og mangelfull. For eksempel viste Krüger til tilfeller der leger hadde skrevet at pasienten var uvaksinert ved obduksjonen. Men i pasientenes medisinske journaler sto at de var vaksinert.
  • Vanlig obduksjon er ikke grundig nok til å diagnostisere årsak til spesifikke sykdommer. De tester ikke vev der vaksineskade er sannsynlig. Hvilket trengs for å avdekke immunologiske piggproteiner i vev. Da Krüger utførte grundigere undersøkelser, fant hun myokarditt og betennelser som hadde blitt oversett.
  • Manglende erfaring i å evaluere funn og for dårlig evne til å finne riktig sammenheng.
  • Fåtallet rapporterer funn til FDA.
LES OGSÅ  Elefanten i rommet: Sykefravær grunnet koronavaksiner

mRNA trigger raskt voksende svulster og autoimmune sykdommer

Krüger erfarer mRNA- vaksinasjon som en trigger for raskt voksende svulster og autoimmune sykdommer. Hun viser til at mange andre patologer forteller om økning i kreft generelt, samt kreft i flere organer og sjeldne kreftformer.

Jeg studerte medisin fordi jeg ønsket å hjelpe folk. Men nå føles det som om jeg ser på at folk blir drept, og det er ingenting jeg kan gjøre.

– Første skritt for å løse et problem er å erkjenne at det finnes. Det er tid for å presse leger til å si frasier Kruger i videointervjuet.


Mer om kreft

Studie publisert oktober 2022 i Nature Reviews Clinical Oncology: Kreft som rammer stadig yngre, er vi vitne til en epidemi? Om evidens, og om framtidige konsekvenser.
– Vi har funnet at risikoen øker for hver generasjon. For eksempel ser vi at folk født i 1960 har høyere risiko for kreft før fylte 50, enn personer født i 1950, sier Shuji Ogino, forsker på prosjektet.


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner