Skip to main content

Sanne historier til inspirasjon

[wcm_restrict]

Har du opplevd vanskeligheter som preger deg og som du tror du er alene om? Vel, du er mer normal enn du tror, og en god medisin kan være å høre om andre som har opplevd noe av det samme. Det får du i boka På randen av en fantastisk fremtid (Hamsa forlag, 2018). Den er skrevet av sju damer som forteller sine historier om sykdom, overgrep, traumer og mange andre livskriser, og hvordan de har kommet seg gjennom og ut av dem. Alle deler sin sårbarhet og livserfaring på godt og vondt og inviterer deg til både å gråte og le med dem.

Elisabeth Brochmann Refring fikk ideen til boka. Hun jobber som helse- og velværeveileder  og forteller at  utgangspunktet for boka var å fortelle åpent og ærlig om smertene man kan føle ved å løfte på lokket og vise at de ikke er unormale, men kanskje tvert imot det normale.

Boka er for deg som trenger noen ideer til hvordan du kan reise deg etter en vanskelig periode, eller for den som føler seg fastlåst i en situasjon som man ikke kommer ut av. Den er også til deg som er en hjelper, og som trenge inspirasjon og påfyll. 

LES OGSÅ  Omega-3-fettsyrer er fortsatt helsebringende
/wcm_restrict]

Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner