Kvalitetsvarer // Fast frakt kr. 69,- // Fri frakt over kr. 1200,- // Rask levering på lagerførte varer

Hangikjøtt med hvit saus og poteter

Hangikjøtt med hvit saus og poteter

Ingredienser, fire porsjoner: 400 g røkt lammekjøtt200 g kokte poteter350 g hvit saus – se egen oppskrift Denne oppskriften er inspirert av den islandske retten hangikjøtt, som brukes en god del første juledag på Island. Kan serveres både kald og varm. Mengdene kan fint utvides slik at retten kan brukes til middag. 540 kcal per […]
Uffda! Du har ikke tilgang til dette innholdet.
Få tilgang til dette og ALLE Helsemagasinets artikler og arkiv for bare 10 kroner i 10 dager!
Er du allerede abonnent må du logge inn for å se innholdet.
LES OGSÅ  Bjørnebærfromasj 

Oppskrift

0
    0
    Din handlekurv
      Calculate Shipping
      Apply Coupon