Skip to main content

Sjefslege i Florida: – Unge menn bør ikke ta mRNA-vaksinen!

Ukeslutt 21. oktober 2022 Denne uka kan du lese at delstatslegen i Florida, Joseph Ladapo (bildet over) fraråder unge menn å ta mRNA-basert koronavaksine. Videre kan du lese om:

  • Pfizer: – Vaksinen ble aldri testet for smitte
  • Biden betalte manusforfattere og komikere for å latterliggjøre uvaksinerte mot covid-19
  • 80-åring har gått fra å være vital til å bli et kasus etter koronavaksine
  • Vitamin C-tilskudd til personer med cystisk fibrose
  • Vitamin K: fordeler, kilder og mangel
  • Trening viktig tiltak mot Alzheimers sykdom
  • Kan astma være forårsaket av aluminium i vaksiner?
  • Forskere advarer EU om trådløs stråling

Tekst Iver Mysterud

Fagredaktør Iver Mysterud
Iver Mysterud er fagredaktør i Helsemagasinet

Florida oppfordrer unge menn til ikke å ta mRNA-basert koronavaksine

Floridas helsedepartement har oppdaget en 84 prosent økning i hjertedødsfall blant menn mellom 18 og 39 innen 28 dager etter vaksinen. Delstatslegen (State Surgeon) Joseph Ladapo sier at unge menn bør velge en tryggere, ikke-mRNA-basert vaksine, og de med eksisterende hjertesykdommer bør være spesielt forsiktige. Dette kommer fram av nettsiden til Florida Health 7. oktober.

LES OGSÅ  Bruk av smarttelefon og brystkreft

Pfizer: – Vaksinen ble aldri testet for smitte

Manglende testing av Pfizers koronavaksine er gjenstand for et innlegg på Hemali.no 17. oktober.
– Er vi uvaksinerte virkelig antivaxere, vaksinemotstandere, høyreekstreme og konspirasjonsteoretikere? Eller har vi bare sett løgnen, og pekt på den? undres Øivind Johansen i innlegget.

Biden betalte manusforfattere og komikere for å latterliggjøre uvaksinerte mot covid-19

Department of Health and Human Services (HHS) og Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har kjørt grundige kampanjer for å latterliggjøre uvaksinerte. Manusforfattere, komikere, influensere og kirkeledere er blant dem som ble betalt for å promotere covid-19-vaksiner til massene, mens de latterliggjorde og hånet dem som ikke ønsket å la seg vaksinere. Dette kommer fram i en artikkel på News Punch 8. oktober.

Vital 80-åring ble sengeliggende etter koronavaksine

Etter tredje dose koronavaksine, gikk Kjell Skjørten fra å være en vital 80-åring til å bli sengeliggende. Sykehusinnleggelser og uvisshet har vært hverdagen siden. Dette står i en artikkel på Hemali.no 14. oktober.


Vitamin C-tilskudd til personer med cystisk fibrose

Cystisk fibrose er en genetisk tilstand som forårsaker oppbygging av slim i lungene og fordøyelsessystemet. Tilstanden er også kjennetegnet med inflammasjon og oksidativt stress. En ny studie har testet om inntak av 1 g vitamin C daglig kan hjelpe pasienter til bedre opptak av vitamin E.

Dette er omtalt på HealthDay.com 3. oktober.


Vitamin K: fordeler, kilder og mangel

Vitamin K er et viktig fettløselig vitamin som mange av oss får i oss for lite av. I en artikkel på Msn.com 23. september kan du lese mer om dette vitaminet.

Trening viktig tiltak mot Alzheimers sykdom

Amerikanske forskere har studert hvilke gener som er aktivert hos personer med Alzheimers sykdom. Deretter undersøkte de hvilke tiltak eller prosesser som kan motvirke feilregulerte genuttrykk som antas å bidra i sykdomsutviklingen. Trening og fysisk aktivitet viste seg å være det enkelttiltaket som teoretisk vil kunne motvirke flest aktiverte ”alzheimergener”. Artikkelen er publisert i det anerkjente fagtidsskriftet Scientific Reports 13. oktober.

Kan astma utløses av aluminium i vaksiner?

Dette er tema for en fagartikkel i Academic Pediatrics publisert 28. september.

Dette var en observasjonsstudie som involverte nesten 327 000 barn fra USA. Barn som fikk alle eller de fleste av de anbefalte barnevaksinene som inneholder aluminium, hadde minst 36 prosent høyere risiko for å utvikle astma enn barn som fikk færre vaksiner. Det var henholdsvis 1,26 og 1,19 ganger høyere risiko for vedvarende astma for hvert ekstra milligram vaksinerelatert aluminiumeksponering for barn med og uten eksem. Vi bør her merke oss at amerikanske barn får flere vaksiner enn norske barn som følger barnevaksinasjonsprogrammene i sine land.

LES OGSÅ  Statiner unødvendig på denne kosten

Forskere advarer EU om trådløs stråling

Hvilke risikoer utgjør trådløs stråling for helse og miljø, og hvem gjør hva med det? Dette er temaet i en ny artikkel fra forskere fra Australia, Sverige og Finland og som vil kunne få alarmklokkene til å ringe.

Forskerne viser til et dokument – EU 5G Appeal – signert av over 400 leger og forskere som ble sendt til EU seks ganger for å informere om de alvorlige risikoene ved å utsette planeten for trådløs stråling. Saken er omtalt av den australske legen Lyn McLean.

God helg, og god lesning!


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner