Skip to main content

Pfizer utelot dødsfall i kliniske forsøk

Denne uka kan du lese at Pfizer ekskluderte dødsfall i kliniske forsøk på koronavaksiner. Videre tar vi opp dette:

 • Kritisk søkelys på Cochrane-gjennomgang av covid-19-vaksiner
 • Anders Tegnell – sjokkert over Norge
 • Vi vet for lite om bivirkningene av koronavaksinen
 • USA: $300 000 i erstatning etter arrestasjon pga. protest mot ansiktsmasker i 2020
 • Uregelmessig mens etter koronavaksine
 • Nesten 1 av 3 koronavaksinerte fikk nevrologiske bivirkninger
 • 10 overraskelser hvis man slutter å spise sukker
 • Titusener av psykopater i Norge er vanskelige å avsløre
 • Ingefær lindrer betennelse på cellenivå
 • Ny podkastserie av professor Peter C. Gøtzsche
 • Amerikansk baby døde etter vaksinering med giftig nivå av aluminium i blodet
 • Hvorfor har Harvard vært mot kjøtt i over 30 år?
 • Tilstrekkelig søvn og protein ofte oversett for et godt immunsystem
 • Cayennepepper kan styrke hjertet, lindre smerter og bedre immunforsvaret
 • Svart og grønn te kan inaktivere Omicron-variantene av koronavirus
 • Filosofisk poliklinikk – å stille diagnose på medisinen
 • Blir formaldehyd i hårrettingsprodukter forbudt?
 • Psykose, panikkanfall og hallusinasjoner som bivirkninger av koronavaksinering
 • Kan man få nye tenner til å vokse?

Pfizer ekskluderte dødsfall i kliniske forsøk på koronavaksiner

En nøyaktig rapportering fra Pfizer ville ha vist like mange dødsfall i kliniske forsøk i vaksine- og placebogruppene. Dermed ville firmaet heller ikke ha fått noen nødbrukstillatelse for sin koronavaksine. Dette kommer fram av en artikkel i et internasjonalt vaksinetidsskrift (IJVTPR) og er omtalt i The Epoch Times 21. oktober.

Helsemagasinet: Behandling av bivirkninger etter koronavaksiner.

Kritisk søkelys på Cochrane-gjennomgang av covid-19-vaksiner

Det tidligere anerkjente Cochrane-samarbeidet har fått kritikk for sin analyse av koronavaksiner, som konkluderte at de ulike vaksinene var effektive og trygge. Det er imidlertid funnet en rekke problematiske forhold ved Cochranes analyse, publisert 23. oktober. Kritikken har alvorlige implikasjonen for konklusjonen. Cochrane-forskerne har så langt ikke svart på kritikken.

Saken er omtalt i en artikkel av Maryanne Demasi, PhD, 1. november.

Helsemagasinet: Cochrane, HPV-vaksiner og Peter C. Gøtzsche – en tragisk prosess

LES OGSÅ  Behandling av bivirkninger etter koronavaksinen

Anders Tegnell – sjokkert over Norge

Tegnell var svensk statsepidemiologi under pandemien og har skrevet memoarbok om hva som skjedde. I boka skriver han at han ble sjokkert over hvordan norske myndigheter håndterte situasjonen. Den er omtalt av Cathrine Krøger i Dagbladet 3. november.

Vi vet for lite om bivirkningene av koronavaksinen

Det skriver professor Jarle Aarstad i et innlegg på Subjekt.no 6. november. Stadig flere sykmeldes som følge av utmattelse og kognitive problemer. Kan koronavaksinen spille inn? Det må vi finne ut av, skriver Aarstad.

Helsemagasinet: Hjertebetennelse som bivirkning av koronavaksiner

USA: $300 000 i erstatning etter arrestasjon pga. protest mot ansiktsmasker i 2020

Etter år med juridiske kamper har tre amerikanere blitt tilkjent en erstatning på $300 000 av deres by Moscow i Idaho for brudd på deres konstitusjonelle rett til å protestere. De ble arrestert for å ha protestert mot påbud om bruk av ansiktsmasker og sosial distansering under koronapandemien i 2020. Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 3. august.

Helsemagasinet: 12 virksomme tiltak mot koronavirus

Uregelmessig mens etter koronavaksine

Forskning har avdekket det mange kvinner opplevde under pandemien: Koronavaksiner kan gi uregelmessig menstruasjon, og kvinner etter overgangsalderen kan begynne å blø igjen. En taiwansk lege mener at tradisjonell kinesisk medisin eller akupunktur kan være til nytte for å regulere kroppen i slike tilfeller. Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 14. oktober.

Helsemagasinet: Yoga mot menssmerter

Nesten 1 av 3 koronavaksinerte fikk nevrologiske bivirkninger

Dette kommer fram i en studie som ble publisert i Vaccines 21. oktober. Personene som ble inkludert, led av hodepine, skjelvinger, muskelkramper, søvnløshet, søvnighet, svimmelhet og konsentrasjonsvansker. Saken er omtalt i The Epoch Times 30. oktober.

Helsemagasinet: Lege oppsagt fordi han informerte om mulige bivirkninger av koronavaksiner

10 overraskelser hvis man slutter å spise sukker

Det handler om økt energinivå, bedret insulinfølsomhet, redusert inflammasjon og smerter, lettere vektkontroll, økt mentalt velvære, bedre smaksfølsomhet, bedring eller reversering av fettlever, bedre tarmhelse og immunitet, bedre hud og redusert risiko for kroniske stoffskiftesykdommer.
Temaet ble diskutert i en artikkel i The Epoch Times 13. oktober.

Helsemagasinet: Sukkeravhengighet

Titusener av psykopater i Norge er vanskelige å avsløre

Psykopatene har oppblåst selvbilde og lite empati. De manipulerer og svindler andre. Det er titusener av dem i Norge, men de kan være vanskelige å avsløre, sier psykolog Pål Grøndahl i sin nye bok om psykopati. Dette er tema for en artikkel på Forskning.no 27. oktober.

LES OGSÅ  Elefanten i rommet: Sykefravær grunnet koronavaksiner

Helsemagasinet: Hvordan unngå å bli skadet av dem som utnytter?

Ingefær lindrer betennelse på cellenivå

Forskere har oppdaget hvordan ingefær virker for å dempe betennelse, en oppdagelse som er lovende for personer med autoimmune sykdommer. Dette er publisert i en fagartikkel i JCI insight 22. september og er omtalt i The Epoch Times 5. oktober.

Helsemagasinet: Ingefær mot kreft

Ny podkastserie av professor Peter C. Gøtzsche

Gøtzsche er en av verdens fremste kritikere av farmasøytisk industri og av psykiatrien som fag. Han var også med å grunnlegge Cochrane-samarbeidet og er en meget anerkjent forsker. Gøtzsche har nå startet opp en ny podkastserie med navnet ”Broken Medical Science”.

De fire første episodene handler om 1) farmasøytisk industri, vitenskapens korrupthet og millioner av unødvendige dødsfall, 2) skadelige effekter av nedstengninger, påbud om ansiktsmasker, sensur og vitenskapelig uærlighet, 3) vaksiner og 4) myter om kjemisk ubalanse og kjemisk kur for psykiatriske forstyrrelser. I noen av episodene har Gøtzsche gjester, i andre prater han alene.

Alt foregår på engelsk. Gøtzsche har også en lang rekke interessante temaer på planen for de kommende månedene.

Helsemagasinet: Moderne medisin en viktig trussel mot folkehelsa

Amerikansk baby døde etter vaksinering med giftig nivå av aluminium i blodet

Foreldrene fikk vite at babyens blod inneholdt 95 mikrogram per liter aluminium, et nivå som ville være giftig for voksne. Babyen ble 62 dager og døde 34 timer etter å ha mottatt sine planlagte vaksiner. Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 29. september.

Helsemagasinet: Aluminium og Alzheimers sykdom

Hvorfor har Harvard vært mot kjøtt i over 30 år?

Dette er tema for en artikkel av den amerikanske journalisten Nina Teicholz 5. november. Utgangspunktet er en fagartikkel som påstår det er en kobling mellom kjøttinntak og diabetes type 2. Teicholz viser at denne koblingen ikke er troverdig. Videre utdyper hun at denne og en rekke andre artikler som påstår at kjøttinntak er problematisk, kan føres tilbake til Harvard-forskeren Walter C. Willett. Han har vært motstander av kjøtt og tilhenger av plantebasert et helt liv, og artikkelen utdyper dette temaet.

Helsemagasinet: Spis svinekjøtt med god samvittighet!

Tilstrekkelig søvn og protein ofte oversett for et godt immunsystem

Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 18. oktober. Nok søvn og protein er sentrale tiltak for å ha god immunitet, og dette er spesielt viktig nå utover i sesongen med mange luftveisinfeksjoner. I tillegg er det aktuelt å ta en rekke kosttilskudd og ellers å være nøye med hva man spiser.

LES OGSÅ  Å vaksinere eller ikke vaksinere – det er spørsmålet

Helsemagasinet: Møkkete unger, sunn jord og en banebrytende oppdagelse

Cayennepepper kan styrke hjertet, lindre smerter og bedre immunforsvaret

Disse små, knallrøde paprikaene er fulle av helsefremmende molekyler og er blitt brukt medisinsk i årtusener. Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 14. september.

Helsemagasinet: Dra dit pepper´n gror

Svart og grønn te kan inaktivere Omicron-variantene av koronavirus

Dette ble oppdaget etter at japanske forskere har studert ulike matvarer og ingredienser som kan inaktivere slike virusvarianter. Dette er publisert i Scientific Reports 3. oktober og omtalt i The Epoch Times 22. oktober.

Helsemagasinet: Grønn te mot kreft

Filosofisk poliklinikk – å stille diagnose på medisinen

Denne frittstående tenketanken tilknyttet Det medisinske fakultet ved Universitetet i Bergen fyller 25 år. Formålet er å forebygge overforenkling og ønsketenkning i medisin og helsevesen. Metoden er å øve seg på å tenke bedre. Lege Edvin Schei presenterer denne tenketanken i Tidsskrift for Den norske legeforening 24. september. Han er professor i allmennmedisin ved UiB og startet og sitter i styret i Filosofisk poliklinikk.

Blir formaldehyd i hårrettingsprodukter forbudt?

Mat- og medikamentdirektoratet i USA (FDA) har foreslått å forby formaldehyd i kjemiske hårrettingsprodukter fordi stoffet er kreftframkallende. Denne typen etterspørres ofte av afroamerikanere med krusete hår. Det foreslåtte forbudet vil tre i kraft i april 2024 og kan utløse en storstilt tilbakekalling en rekke populære produkter.
Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 18. oktober.

Helsemagasinet: Få naturen inn i huset!

Psykose, panikkanfall og hallusinasjoner som bivirkninger av koronavaksinering

Mot slutten av 2020, da koronavaksinene ble tatt i bruk, har noen leger sett en økning i uvanlige psykiatriske sykdommer. Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 3. oktober.

Helsemagasinet: Omega 3-fettsyrer for å forebygge psykose

Kan man få nye tenner til å vokse?

Ja, japanske forskere har utviklet et banebrytende stoff som stimulerer vekst av nye tenner. Det går inn i kliniske studier i 2024 og skal etter planen være tilgjengelig for forbrukere innen 2030. Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 26. oktober.

Helsemagasinet: Dårlig tannhelse kan gi kroppslige plager

God helg, og god lesning!


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner