Skip to main content

Infrarødt lys mot tinnitus

Denne uka kan du lese at infrarødt lys kan motvirke tinnitus. Videre tar vi opp dette:

Tekst Iver Mysterud Bildet er tatt av https://megapixel.click – betexion – fra Pixabay

  • Foruroligende økning av eloverfølsomhet
  • Mistilpasninger til moderne miljøfaktorer
  • Hva kan vi lære av fortidens badeleger?
  • Dårlig håndhygiene på sykehus tar mange liv og koster flere hundre millioner kroner
  • Kan økning i POTS skyldes koronavaksinering?
  • Anthony Fauci visste at Wuhan-laboratoriet utførte risikable eksperimenter
  • ”Alvorlig tvil” om sikkerheten til Modernas koronavaksine
  • Koronavaksine kan være katastrofalt for gravide kvinner
  • Økning av hjertemuskelbetennelse etter koronavaksinering av USAs militære
Fagredaktør Iver Mysterud
Iver Mysterud er fagredaktør i Helsemagasinet

Infrarødt lys mot tinnitus

Dette kommer fram av en fagartikkel i Journal of Personalized Medicine 26. mars. I løpet av fire uker evaluerte forskere behandling for tinnitus hos mer enn 100 menn og kvinner i alderen 18 til 65 år hvis tilstand enten hadde en ukjent årsak eller ikke hadde respondert på behandling. Forsøkspersonene ble delt tilfeldig inn i 10 grupper.

Forskere undersøkte individualiserte behandlingsalternativer med lavnivålaserterapi (LLLT) med rødt og infrarødt lys i det indre øret eller sneglehuset, der tinnitus ofte oppstår, og LLLT kombinert med behandlinger som vakuumterapi og medikamentell behandling.

LES OGSÅ  Tap i ankesaken om "smartmålere"

Saken er omtalt i The Epoch Times 8. juli.

Foruroligende økning av eloverfølsomhet

Mikrobølgesyndromet er i oftest omtalt som eloverfølsomhet. Hva består dette i, og hvordan kan vi påvirkes? Hvem er mest sårbare for å bli rammet? Hva sier den uavhengige forskningen? Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 23. juli.

Mistilpasninger til moderne miljøfaktorer

Dette er tema for en artikkel i Discover magazine i 2015. Den er like aktuell og inneholder en kombinasjon av omtale av deler av ei bok (The story of the human body) av den amerikanske evolusjonsbiologen Daniel E. Lieberman og et intervju med ham.

Siden menneskets kulturelle evolusjon går mye raskere enn den genetiske evolusjonen, oppstår det rekke mistilpasninger til det moderne miljøet, kostholdet og livsstilen. Dette er bakgrunnen for de fleste kroniske plager majoriteten av befolkningen sliter med.

Artikkelen nevner en rekke eksempler fra type 2 diabetes, høyt blodtrykk og nærsynthet til fotsopp, ryggsmerter og plattfot.

Hva kan vi lære av fortidens badeleger?

Bading i havet var engang sett på som god medisin. Saltet stimulerte nervene, og det kalde vannet satte fart på stoffskiftet, mente norske leger på slutten av 1800-tallet og starten av 1900-tallet.

En artikkel på Forskning.no 11. juli tar et historisk tilbakeblikk på havbading som medisin.

Dårlig håndhygiene på sykehus tar mange liv og koster flere hundre millioner kroner

Danske leger og forskere krever større oppmerksomhet rundt håndhygiene. En ny studie om dette temaet omtales på Forskning.no 14. juli.

Kan økning i POTS skyldes koronavaksinering?

Postural takykardisyndrom (POTS) er en tilstand der hovedsymptomet er høy/økt puls i oppreist stilling uten samtidig betydelig blodtrykksfall. Dette har tidligere vært en sjelden sykdomstilstand, men har økt etter pandemien. Kan økningen skyldes vaksinene?

LES OGSÅ  Vagusnerven, hva er nå det? Hvorfor er den så viktig?

Dette er tema for en artikkel i The Epoch Times 17. juli. I tillegg kan folk med POTS oppleve symptomer som tretthet, hodepine, svimmelhet, kvalme og kognitive forstyrrelser som hjernetåke.

Anthony Fauci visste at Wuhan-laboratoriet utførte risikable eksperimenter

Dette går fram av en e-post som nå er frigitt. Noen dager etter at e-posten var sendt, benektet Fauci offentlig dette faktumet og avviste det som en ”konspirasjonsteori”. Dette kommer fram av en artikkel i The Epoch Times 18. juli.

”Alvorlig tvil” om sikkerheten til Modernas koronavaksine

En konservativ gruppe i USA, Defending the Republic, har fått frigitt nesten 15 000 sider med Modernas kliniske studiedata for firmaets koronavaksine. De hevder at dataene viser en «fullstendig mangel på grundighet» i forsøkene og setter vaksinens trygghet i ”seriøs tvil”.

Defending the Republic har brukt lovverket mod Mat- og medikamentdirektoratet i USA (FDA) for å få frigitt disse dokumentene. Som resultat gikk FDA med på å frigi rundt 24 000 sider med dokumenter innen utgangen av 2023, med de 15 000 sidene som den første delen.

Dette er omtalt i en artikkel i The Epoch Times 23. juli.

Koronavaksine kan være katastrofalt for gravide kvinner

Sentrene for sykdomskontroll og -forebygging i USA (CDC) mente at koronavaksinene var helt trygge for gravide kvinner. De løy og fortsetter å lyve for det amerikanske folket, skriver Steve Kirsch i en artikkel på Steigan.no 20. juli.

Økning av hjertemuskelbetennelse etter koronavaksinering av USAs militære

Tilfeller av hjertemuskelbetennelse (myokarditt) økte blant militæret i 2021 etter at koronavaksinering ble satt i gang. Dette er bekreftet av en topptjenestemann i Pentagon. Det var 275 tilfeller av hjertemuskelbetennelse i 2021, en økning på vel 150 prosent fra det årlige gjennomsnittet fra 2016 til 2020. Både koronavaksinene og covid-19 kan forårsake hjertemuskelbetennelse, som kan føre til død, inkludert plutselig død. Dataene stammer fra militærets epidemiologiske database. Dette kommer fram av en artikkel i The Epoch Times 20. juli.

LES OGSÅ  Derfor bør disse menneskene ikke ta Ibux

God helg, og god lesning!


Denne artikkelen handler om…Kanskje du også vil lese…? 


Del gjerne med dine venner